Tårtkalas

Istället för att tårtan, som jag skulle haft med mig till Sara, skulle förfaras.

Bjöd jag några av mina vänner på kaffekalas. Mazarintårta från Leila bakar, abessinskt vildkaffe och sirliga koppar från loppis. Det blev fint och vi satt och pratade om allt från barbarn till släktforskning, från att vara scout till dramat i Norge. Vänner är viktigt för mig och det blir allt viktigare med åren.

Nu har jag mat i ugnen.

Potatisgratäng och till det några skivor kött av fransyska. I kväll ska jag slappa, titta på tv och fundera ut hur jag ska göra för att få minsta möjliga bagage med mig till Småland.

Kärlek till alla.

6 reaktioner till “Tårtkalas”

  1. Vilket fint kök du ser ut att ha, stort och fräscht. Och spontana fikastunder med vänner brukar vara riktiga energikickar. Lycka till med packningen i morgon, jag förstår att det blivit en hel del… Jag har inte lyckats hitta dig på Facebook än, men jag fortsätter försöka!

  2. Freja: Hittar du mig inte? Eva Persson Bromölla borde räcka tycker jag, fast jag håller med dig.
    Det jag ville visa var en länk till att Sara och Oskar blivit föräldrar och med den länken finns en bild som de lagt ut på den lille. Alltså officiellt. Jag hoppas kunna publicera några bilder i morgonkväll, om Sara säger ok förstå.

    M som var här för första gången i dag sa ”det är mycket större och luftigare än det ser ut att vara på dina bilder”. Det är luftigt och fint, enkelt och min egna fågelholk (högst upp och längst ut på hörnan).

  3. Marie: Ähh…du också! Tack. Jag satt just och funderade på hur jag kan bli påverkad av det som t.ex du och Scylla skriver, hur positivt det gör i min själ trots att jag aldrig träffat er.

    Tack!

Kommentarer inaktiverade.