Efter träningen

Jag är blöt.

Linnet är blöt, träningsbyxorna har stora svettfläckar på knäna och strax ovanför rumpan för att inte tala om håret som är sjöblött.

Det är efter träningen.

Det blir inga projekt i höst, jag ska träna som jag bestämt – det är viktigast. Jobba, träna och så lite filmer och böcker. Det blir en bra höst.

4 reaktioner till “Efter träningen”

 1. Jag ska också träna, vi får hålla tummarna för varandra. På onsdag går jag på mitt första ashtangapass, dessutom har jag blivit funkis på Friskis och får fri tillgång till Friskis alla aktiviteter. Så här ska det svettas ordentligt.

  Du utövade yoga tidigare. Vad var det för yoga?

 2. Det låter som en kanonhöst! Från juni i fjol till juni i år pluggade jag på halvfart parallellt med jobbet, jag har lovat mig att inte ta på mig något sådant igen. Jobba, pyssla hemma, läsa, kolla TV. Det räcker!

  Och det var allt en arg och ilsken tre minutare den här gången, häftigt!

 3. Anna: Hatha-yoga, en lite mer stillsam yoga än ashtanga. Jag mådde riktigt bra av det, jag blev alltid lugn – hade jag kunnat må så jämt hade jag inte haft några som helst problem i livet. Tyvärr missar jag alltför många gånger på grund av att jag jobbar skift därför passar den här träningen (kanske mer träningsstället) mig.

  Feja: Precis, det räcker så jäkla fint med att träna när det går för jobbet, kanske börja jobba som jag planerat och så jobba. Det räcker finfint och det känns riktigt bra.
  Mitt mål är att vara tillbaka till matchvikt runt nyår, det tror jag på utan några som helst problem. Fast i första hand är det för att må bra.
  Jag har fortarande lite av den där ilskan som jag skrev om i det hemliga inlägget, blandat med lite ångest – den var borta efter kvällens pass. Jag mår alltid bra efter träningen.

 4. Freja: Om treminuter-texten – jag plockade från någon i min närhet. Jag har någon som gärna vill äga, ha koll och tror sig alltid har rätt. Det var bara att plocka från det jag har sett.

Kommentarer inaktiverade.