Träning

Jag har tränat.

Det är nog ganska omöjligt att förbättra konditionen och orken på några få pass, men det känns i alla fall på det sättet. Kanske beror det på att jag inte tappar energi på att vara nybörjare (jag är nog alltid extra spänd när det är något nytt, även om jag inte är nervös i sig).

Nu väntar skumbad, jag hade den otroliga turen att Apoteket sålde ut både duschkräm och badskum på produkter som doftar gott, de var dyra och jag tror att de som köper i den klassen kanske går till andra ställen.

Njutning av högsta grad och sedan te och sen smögås innan jag förbereder morgondagen.

2 reaktioner till “Träning”

  1. Härligt att du känner att trräningen ger effekt. Jag känner mig piggare idag, vi har gjort klart vår soffa och varit ute på en riktigt lång promenad och jag var fortfarande pigg på eftermiddagen.

    Saknar att vi inte har något badkar, en sån här regntung dag skulle jag gärna njutit i badet med ett väldoftande skum. Men en av våra katter är parfymallergiker, så vi har fått rensa bort allt dofta gott ur vårt hem…..

    Mmm, te och smörgås, perfekta kvällssnackset!

  2. Freja: Badkaret är det enda jag inte tog ”standard” när jag renoverade. Det är inte jättedyrt om man jämför generellt, men för mig var det stora pengar.

    Det är en franskt böljande kar med lejontassar i gedigen mässing. Fint som snus och underbart när jag är frusen, trött, stressad och vid många andra tillfällen.

Kommentarer inaktiverade.