Två dagar

Tolv timmar i dag och lika många igår.

Jag vet inte ärligt talat om jag mår så himla bra längre av de här arbetspassen. Vi har fått ett nytt schema och där ingår några kontorstider, det ska bli spännande att se hur det känns.

Det räckte också med de här två dagarna för att jag ska känna att semestern är långt borta. Å andra sidan var det övertid i går och då var jag ensam, precis som i dag fast det var mitt ordinarie pass. Natten i morgon och sedan ledigt på tisdag. Jag funderar på att ta den där bussen ner till Brösarp och gå en sträcka – det som jag planerat att göra i några år.

Bättre sent än aldrig.

I kväll är jag ledig, jag tror jag ska ringa Oskar för att planera in en fönster-reperations-helg.

Kärlek till alla!

3 reaktioner till “Två dagar”

  1. Scylla: Jepp! En fantstisk persikokänsla på pannan och otroligt vackra händer.

    Tinto: Det finns liksom inga ord för det!

Kommentarer inaktiverade.