Klart!

Nu är det städat och fixat.

Kläderna hänger fortfarande på vädring och får göra så tills skymningen kommer. I det vita lådorn, som tycks vara många, har jag sommarskor och sommarkläder samt en låda för klädvård, en för skovård, en för strumpbyxor, en för skärp och så vidare. Ordning är mitt mellannamn!

Nu ska jag sätta mig ner en liten stund innan jag börjar laga mat. Tvättstugan startar klockan tre och jag har träning efter fyra.

En fin fredag.

6 reaktioner till “Klart!”

 1. Som vanligt blir jag inspirerad av ditt ordnande och din fina klädkammare! ”Tyvärr” får jag gäster i helgen, annars hade jag tagit itu med min egen garderob!

 2. Jag önskar jag hade bara ett uns av ditt ordningssinne. I min garderob trängs allt. Gammalt och nytt, vinter och sommar, fest och vardag och urvuxet och lagom….. Men jag inspireras av dig så jag tror jag åtminstone ska försöka sortera bort det jag inte längre kan ha….

 3. Jag kan direkt säga att jag är mer som Freja när det gäller ordning i garderoben… men jag skulle vilja vara som du!
  Det är inte bara garderoben om skulle behöva röjas ut rejält, mitt sovrum och mitt arbetsrum är… brötiga.
  Dock är nedervångingen hyfsat presentabel, fast hundarna hårar ner och drar in, det gör de. (Men folk kan väl ha skor på sig? Vita sockor är ingen hit i detta hemmet.) Jag har två stora flattar, så det blir en del damm… egentligen är det bara den ena som är min, men vad gör man inte för sian barn…

 4. Siv: Tackar och bugar, det är fint att höra att jag inspirerar. Som vanligt tänker jag på min familj och att ingen av dem skulle säga sådana berömmande ord. Därför, Siv, varmt tack!

  AnnA: Ordning och reda i såväl ekonomi, klädkammare som köksskåp!

  Freja: Jag tror att de flesta har som du, jag var likadan tidigare. Det berodde på att jag hade annat som var viktigare och saker som tog tid (en särbo t.ex.). Nu lever jag själv och har inget förutom mitt heltidarbete – då kan man långsamt fixa till livets yttre grejor som det önskas!

  Tinto: Det är som jag skrev till Freja lite olika beroende på livsstilar, jag har ju ingen mer än mig själv och jag bor i en liten lägenhet. Tidigare hade jag ansvar för Sara, jag haden särbo och jag jobbade heltd etc. Nu har jag ett heltidsarbete och det ser likadant ut när jag kommer hem som när jag lämnade min bostad. Och så inga hundar! Att ha ordning i sin klädkammare är ingen hög priortiet för någon, jag tycker det är skönt att städa ut för en klädkammare kan lätt få den där unkna doften och med ett storstäd försvinner den och när jag ändå är igång kan jag ju lika gärna göra det redigt. Puss.

  Bloggtanten: Haha! Jag visar ju egentligen bara det jag vill visa här i bloggen, men jag är en ordningsam människa och jag har ju ett enkelt liv – det gör att lättare. Köper jag en god ost finns den kvar när jag kommer hem, städar jag så är det städat när jag kommer hem. Det är skillnad mot när man har barn, djut, sambo etc. Det är ju inte så viktigt, bara trevligt att ha ordning i garderoben.

Kommentarer inaktiverade.