Söndag – del 2

 

 

Jag tog cykeln och trampade iväg.

Över Skräbeån som rinner ut i Östersjön. Vid Edenryds badplats börjar en vandringsled som ansluter till Lilla Kungsleden, det är bekväma leder om man bortser från en del leriga och steniga passager dessutom är de bara på några kilometer. Jag hade en tunn filt, matsäck och rött te med mig samt kameran förstås.

Jag mötte ett par mitt på leden.

Förutom det var det folktomt och jag kan ibland tänka att jag är lite tokig som är mycket för mig själv, men jag har perioder då jag tycker onödigt prat är irriterande. Leden går längs med Östersjö förutom en liten sväng inåt ängarna, jag har gått leden förut och jag kände till den perfekta fikaplatsen. Där vek jag min filt tredubbel och använde som madrass för en skön middagsslummer i solen.

Vattenskvalp, fågelkvitter, ljumna vindar (i alla fall i jämförelse med i går) och ett svagt dunk en liten stund från ett lastfartyg som passerade i fjärran. Det är avslappning på hög nivå.

Nu dricker jag kaffe och funderar på att avboka Bollywood-dansen för om jag ska äta innan blir det för nära inpå och efteråt orkar jag nog inte riktigt laga mat. Jag ska börja laga mat nu – Paulo Robertos italienska köttbullar och till det spagetti med färskriven parmensan – och så får jag se hur jag känner mig närmare fyra då det är sista chansen att avboka.

Kärlek!

En reaktion till “Söndag – del 2”

  1. Nu har vi fått se många fina bilder ett tag – tack! Det piggar upp!
    Avboka inte dansen! Kram!

Kommentarer inaktiverade.