Brevbäraren

Först fick jag en lapp.

Att hämta ut ett paket på Posten, fast i dag lämnade brevbäraren paketet i min låda. Fint gjort av henne.

Väskan var fint inslagen och med ett litet brev från Odd Lovin’, en känsla av omtänksamhet. Väskan var i kanonskick och jag är mycket glad över den.  Nu får jag tota ihop en ny kombination med kläder, den här gången utgår jag från ett par bruna loafers och väskan.

Nu en kopp te innan det är dags för stepup. Kära gamla stepup!

2 reaktioner till “Brevbäraren”

  1. Ser fram emot att se din outfit. Läste om dina tankar runt att visa upp dina olika idéer till outfits. Jag tycker det är super att se, det ger mig idéer hur jag kan variera och använda min garderob, så jag är bara tacksam för att du gör det!

  2. Freja: Tack för dina varma ord, det känns gott i hjärtat och jag kan känna att du menar vad du skriver.

    Det är nog så att jag själv ser bättre hur det ser ut när jag tittar på foto som jag tagit på olika kombinationer. Just nu inser jag att visst har jag lite kläder i min garderob och jag mår bra av det, men jag behöver kompletera med en lår-lång kofta och en midjekort i rosa. Det blir nog bra, synd att tandläkarräkningen lär komma om en månad, det blir att jobba över så mycket som möjligt.

Kommentarer inaktiverade.