Konst

I Bromölla finns mycket konst för att vara ett litet samhälle.

Det gör mig glad. När jag gick förbi blomsteraffären vid torget tidigare i dag tog jag bilden på det keramiska verk som hänger där till allmänbeskådning. Det är Stig Carlsson som är konstnären. Vid busstationen hänger ett annat verk av honom till minne av Olof Palme.

Bromölla är en fin bruksort med fina människor. Om någon skulle ha missat det så är Bromölla det bästa stället jag har bott på, med de vänligaste människorna och med allt runt hörnet. Här går tåg direkt till Köpenhamn eller Karlskrona, här finns bibliotek, ett mycket litet systembolag där man får komplimanger av chefen deras, konditori, cykelhandlare och bank. Vad mer kan man önska!

Kärlek!

 

3 reaktioner till “Konst”

  1. Tinto: Apotek tvärs över gatan från där jag bor.
    Kolonilotter – tyvärr, det beror säkert på att de flesta har hus.

Kommentarer inaktiverade.