Träning

Jag mår sagolikt bra av att träna.

Tyvärr har jag svårt att komma igång efter ett uppehåll, det räcker att jag är förkyld och inte tränar på några veckor för att jag ska ta ytterligare veckor innan jag kör igång igen. Märkligt. För jag mår så jäkla – så himlamycket – bra av att hålla igång.

Jag har alltid haft svårt för magövningar, det känns som om svanken ska gå av på mitten.

Det fungerar helt enkelt inte. Jag har ibland tänkt att det är märkligt att jag har dåliga magmusker och ibland att jag måste vara felkonstrurerad på något sätt. Fast i dag hade vi en kunnit instruktör, de är lätta att skilja ut, och hon körde övningar som jag kunde hänga på. För första gången någonsin. I maskin fungerar det bra, men de där man ska långsamt sänka benen (när man ligger på rygg och har benen upp i luften) till de är 20 grader från golvet – ja, jag ger upp bara vid tanken.

I dag körde vi samma övning fast med ett ben i taget – det gick hur bra som helst.

Nu ska jag sätta mig i soffan och dricka gott te, äta en smörgås och läsa i boken om Djingis Kahn och hans söner och sonsöner. Livet känns så himlabra och jag älskar min lägenhet och mina vänner.

Kärlek!

2 reaktioner till “Träning”

  1. Den benövningen kör vi också, med ett ben i taget, den är bra. Och så har vi gummiband till det, bara för att plågas lite ytterligare ;)

  2. AnnA: Det enda besvärliga för mig just nu är att den sena träningen, som jag gillar skarpt, tycks göra mig sömnlös. Jag somnar gott men vaknar vid tretiden och kan inte somna om. I dag har jag träningsvärk efter ett superroligt pass i gårkväll (slutade vid 21-tiden).

Kommentarer inaktiverade.