Bästa

Måndag, tisdag eller torsdag?

Det är mina favoritpass som går de dagarna och det har mycket med instruktörerna att göra. Måndagspasset är spinning där pulsklockorna används, instruktören är kvinnan som äger stället och hon går ibland av cykeln och ställer sig längst fram på podiet och skriker – toppen helt enkelt. Tisdagspasset är step-up och ledaren är en mycket ung tjej med gott självförtroende som både tjoar och ler mycket, superroligt!

Fast allra bäst är nog ändå torsdagspasset.

Vi startar 19.40 och slutar 20.55. Spinning i ungefär 40 minuter – tror jag – och instruktören har två gånger på raken spelat min favoritlåt. Det är ”Knock on wood” med Ami Stewart. Det är min favorit när det gäller träning i alla fall och i dag sjöng jag och ledaren duett i refrängen. Kan ni tänkar er att i slutet på ett pass där svetten rinner så att jag håller på att tappa greppet om styre, står upp och cyklar och sjunger ”ååååååå…åååååhåhåhå…ååååååååå….babyyyyyyyyy…ååååååhåhåhåhåååååååååå” i falsett?

Snacka om roligt!

Styrken betstår av kettelbells, vilket är bra för det tar på hela kroppen.

Nu har jag  redan begynnande träningsvärk, jag mår toppen och känner mig lycklig och hel. Yoghurt med banan och persika och strax en kopp varmt te med lime. Jepp. Det är lycka!