Adrenalin

Det är ett problem.

Att träna sent. Jag har nämligen svårt att sova. Det är inga problem att somna, jag faller i sömn och kroppen tycker det är skönt att vila, däremot vaknar jag vid tretiden och kan inte somna om. Tankarna far genom knoppen och det handlar om träningspasset, jag får musikslingor i skallen, jag tänker på jobbet, jag tänker på privata saker – men sova kan jag inte.

Därför var jag redan vaken när klockan ringde och strax ska jag bortsta tänderna och gå till jobbet.

I dag jobbar jag tolv timmar och det är trist att jag har sovit dåligt för i dag kommer Sara och mitt barnbarn hit en stund i kväll. De är i Kristianstad och Sara ska träffa sina vänner och jag är glad att jag får en stund med henne och pojken alldeles för mig själv.

Fast det vågar jag inte säga för då blir hon riktigt förbannad.

Trots allt, jag har inte träffat Sara på tu man hand de senaste åren och det är förstås ok – ändå, jag hoppas vi får en fin kväll tillsammans.

Nu ska jag resa mig och välja kläder och fixa tänderna. Kärlek till alla!

7 reaktioner till “Adrenalin”

 1. Men?? Det är väl fullt begripligt att en mamma nångång vill tträffa sitt vuxna barn på tu man hand nångång ibland? Eller en
  gift kompis eller ett syskon eller….

 2. Bonita: Jag har en helt annan åsikt än Sara i det ämnet. Tyvärr. Det handlar ju inte om att jag inte tycker om Oskar, bara att jag önskade att jag och Sara träffades på tu man hand och tog en fika eller så (gärna med barnbarnet).

  Fast det där kan jag drömma om.

 3. Jag hoppas att ni får en jättefin kväll tillsammans, bara mor och dotter (och söta lille telningen då :)). Det är guld värt och jag måste ju säga att jag (som väl är i Saras ålder ungefär) inte har insett hur viktigt och roligt det är att bara vara jag och mamma förrän på senare tid, särskilt sedan jag flyttade hem till Sverige igen.

 4. AnnA: Det behövs inte timmar eller dagar, det räcker så fint med en liten fika på tu man hand. Men…jag måste ju också acceptera att Sara inte tycker lika och känner likadant som jag. Så är det säkert för många.

  kram!

 5. Jag har inte gratulerat till ditt barnbarn, grattis!!

  Hoppas att ni får en fin stund tillsammans.

  Det här med relationer är inte alltid lätt. Och det är verkligen inte lätt att ta upp saker som man egentligen skulle vilja, det är ibland enklare att låta bli för att slippa såra och ”förstöra” relationen.

 6. Kluven är just nu mitt mellannamn.
  Jag hoppas verkligen att ni fick en go dag du och dottern.
  Och jag undrar varför du har en öppen och tillgänglig blogg där du då och då exkluderar läsare då det handlar om något mer personligt?
  Känns lite som då man inte blev vald i gympan. Fast du har säkert dina randiga skäl för detta. Men synd är det.

  Kärlek till dig

 7. Louise: Tack, han är fin som snus! Relationer är nog det som får mitt liv att gunga allra mest. Själv drömmer jag om kärleksfulla relationer med mina närmaste, men det kan jag drömma om. Det viktigaste för mig är att inte komma ur balans när jag ibland upplever att jag bemöts med en nedlåtande attityd, att inte bli bitter och framför allt inte tänka ”jag ska aldrig mera säga att jag älskar och aldrig mer städa/hjälpa till med pengar” utan att jag inser att allt jag gör är min egen vilja och absolut inte något jag gör för att få kärlek av andra. Komplicerat. Men jag ger mig inte, jag är en kärleksfull person och jag vägrar bli bitter eller hatisk. Däremot tror jag att jag får jobba lite mer med att inte bli martyren.

  Boggtanten: Du får gärna skicka mig ett mail så får du password och kan läsa. Jag exkluderar läsare när jag känner att det blir allt för utelämnande och du inser säkert när du får tillgång till mina låsta inlägg. Jag tror jag har max fem stycken de senaste fem åren.

  Så…skicka ett mail så får du password, det delar jag ut till dem som jag har kontakt med url (en del irl får därför att jag ger dem det) samt att jag ”vet” vem du är. Det vill säga någon som har en blogg att hänvisa till eller som jag har haft kontakt med via kommentarer som dig.

Kommentarer inaktiverade.