Esprit

Jag har handlat tre plagg från Esprit.

Och alla håller formen fortfarande efter några år på nacken. Jag är mer än nöjd.

Den korta koftan skulle passa bra till mina kjolar och blusen likaså. Jag tror jag ska slå till! Fast först måste jag fundera och efter det vänta tills lönen ramlat in på kontot. Det är inga billiga saker, men jag tror jag handlar likaväl ändå. Det känns som om det är min tur nu.

Kärlek!

3 reaktioner till “Esprit”

  1. Blusen var riktigt snygg, den vill jag också ha. Ska leta efter den på stan eller önska mig när jag fyller år.

  2. Louise: Jag har faktiskt beställt både koftan och blusen, jag fick femhundra i rabatt vilket betyder att jag fick koftan nästan gratis. Eller…ja, man kan i alla fall resonera så! ;)

    Nini: Koftan är midjekort och jag tror jag kan ha den i vinter till mitt enda par jeans (!) och till alla kjolar även om den kanske passar bäst till de grå om jag har ljusa strumpor.. Jag har i alla fall tittat på den i K-stad i butiken flera gånger, nu slog jag till för jag fick en rejäl rabatt.

Kommentarer inaktiverade.