Bright Star

Jag såg Bright Star.

Det är en film i samma anda som ”Emma” och ”Stolthet och fördom”. En långsam berättels om kärleken mellan Fanny och John Keats. Varje dag  har Fanny en ny klänning och det är fantastiskt att se hennes ”egensydda” kreationer.

Det här är ingen film med fart och fläkt, det är en film att njuta av och en biroll har Fannys lillasyster som är en undebar tjej med rött lockigt hår.

Filmen får fyra apor av mig. Inte illa!

2 reaktioner till “Bright Star”

  1. Bra betyg alltså! Men det låter inte som en film för mig, jag är förstörd, jag vill ha snabba klipp och många kast och vändningar…. Fast hemmagjorda kreationer hade jag gillat att se! Det får mig att tänka på tv-serien ”Huset Elliot”, där var det mycket fina kläder och hattar hela tiden!

  2. Freja: Ja, fast jag hade tänkt skriva en liten varning, min smak är lite märklig ibland. En långsam berättelse – inget för dig. Inte alls! ;)

Kommentarer inaktiverade.