13 reaktioner till “Pingvinärm”

 1. Bonita. Tack! Och kjolen, gillar du den? Jag älskar den och det är skrivit i sten – så du får ogilla den om du vill för jag gillar ju dig! ;)

 2. Oj – jag hade helt missat de andra inläggen.
  Jo, jag gillar den oreanga kjolen. Iaf modellen. Sen kan jag tycka det är en himla svår färg på en kjol eftersom det är en stark färg. Personligen tycker jag att det är snyggare när toppen har den färg som ”syns” mest.
  I den kombinationen – när du har svart top och strumpbyxa – tycker jag nog att de svarta strumbyxorna blir lite för mycket. Undrar hur det skulle se ut med hurfärgade? Men det betyder inte att det är fel. Det är nog mest mina egna ”lagar” om kombinationer som spelar in där ;-)

 3. Vilka bra inköp! Du passar kanonbra i de outfits du visar upp på d tre senaste inläggen, du ser avslappnat stilig ut. Du har öga för vad som klär dig, men nu har du överträffat dig själv. Jag förstår att du är nöjd!

 4. Såg Bonitas inlägg och vill bara säga att jag tycker kjolen är snygg och jag gillar att du har svart ovan och nedan kjolen. Jag tror inte det skulle bli lika häftigt med hudfärgade strumpor, men så gillar jag ju det som sticker ut och är lite kaxigt oxå, gammal punkare som jag är….

 5. Bonita: Just i det här fallet är det så mycket ”rätt” för mig att jag är till hundra procent säker. Inte illa för att vara mig!
  Tusen tack för att du bryr dig. Puss.

 6. Freja: Åhh…puss, puss och puss! Ja, jag är nöjd och belåten, det känns liten som om jag har hittat mig själv i klädväg. Och punkare har jag alltid berundrat.

 7. Åh Eva, vad du ser feminim och söt ut! Så har jag aldrig sett dig förut. Vad kul!
  Hållningen och blicken lyser att du trivs i kläderna och känner dig fin! Härligt!

 8. Orange tycker jag är en svår färg som få klär i, men du gör det verkligen! Både kjolen och tröjan är du jättesnygg i! :)

 9. Extraminnet: Tack, du är Gullig och Rar mot mig. tack”!

  Camilla: Det är något med färger som passar en del människor. Jag tycker inte om orange annars, men i några få kläder som de här känner jag att de livar upp och att jag passar den färgen. I dag hämtade jag paket på Posten och där fanns en kofta som skulle vara Off-white, fast den var mer åt det grå hållet. Likadant med en blus – otroligt fin men med en färg som jag inte tror passar mig. Jag tror jag ska fråga min väninna om råd, det åker antagligen tillbaka.

 10. Extraminnet: Ja, jag har svårt och jag har svårt att tro att folk är ärliga. Jag uppskattar att du är ärlig, Bonita säger t.ex. alltid vad hon tycker och ibland kan det smärta – men jag litar på henne och på dig! Tack!

Kommentarer inaktiverade.