Godermorgon

promenad12nov.jpg

Jag vaknade av ett sms från tandläkaren.

I morgon är det dag för avslutande behandling, och med det fakturan. Jag hoppas, jag drömmer och jag ber om att den inte ska överstiga 20000. Snälla Kära Högre Makter, det är inte rättvist. Jag har aldrig varit fri från oro över att kunna betala, jag har alltid betalat för nära och kära – jag vill faktiskt ha mina pengar för mig själv. Jag känner mig inte speciellt snäll heller. 

Nåja, i dag en ny dag.

Jag ska strax in i duschen och förhoppningsvis orkar jag träna i kväll. Jag har i alla fall tänkt mig träna, det får mig att må bra. Dessutom har jag en känsla av –  ja, glädje. Med undantag av tandläkaren. Jag har förutom dagen i dag åtta helt lediga dagar. Kan jag vara annat än glad? Självklart är jag min vana trogen och har bokat in de flesta dagarna. De få som är kvar hade jag tänkt dra streck över och ha för mig själv, men det blir nog endast en sådan dag för jag är tvungen att städa hos mina föräldrar.

Ähhh…jag kan bara ta en dag i taget.

Och nu ska jag njuta av dagen i dag. Jag ska njuta och inte tänka på dagarna framöver. I dag är i dag. Och jag ska tänka och agera positivt. Jag ska börja med att le hela vägen in i duschen och det finns två små hemliga saker att vara glad över. Kanske skriver jag om dem lite senare i dag.

Kärlek!