Lila

I dag tog jag lila.

Kjolen är nyinköpt och liksom den orange, som  jag skrev om i går, älskar jag den. Lagom lång, lagom feminin och lagom av allt. Sedan flera år tillbaka har jag haft den lila koftan från Esprit och den passar som handen i handsken. Efter duschen cyklade jag till Ica och hämtade paket, fast det är som tidigare – kläderna sitter fint men det är färgerna jag blir besviken på.

Eftersom det var ett kraftigt rabatterat pris åker antagligen allt tillbaka.

Jag utnyttjade en kupong och med den följde villkor som jag nu inte uppfyller om jag skickar tillbaka något plagg. Därför åker allt tillbaka – skulle jag tro – och det är nog lika bra.

Fast jag väntar till i morgon med att bestämma mig, jag ska ta mig en funderare. Däremot har jag ännu en gång insett nackdelarna och kommer i fortsättningen att handla som jag gjort de senaste åren – på plats där jag kan känna, fundera och prova innan jag köper. Det passar just mig bäst.

Nu till kaffet!

Jag skickar ut kärlek i mängder för det är en kärleksfull dag.

12 reaktioner till “Lila”

 1. Bonita: Tack, jag blir glad och ler fint när du gillar det jag har på mig. Jag litar nämligen på dig, glöm inte bort det. Jag litar på att du skriver sanningen till mig.

  Puss!

 2. Lydia: Tack. Jag känner att färger som lila och orange lyser upp mig på något sätt.

  Extraminnet: Jag har ett par lila som passar till och jag har ett par grå – men de har jag inte ens tänkt på att använda till. Du sätter ”griller” i huvudet på mig – min mamma säger så jämt till mig, att jag har ”griller”. ;) Det vill säga funderingar.

 3. Extraminnet: Du lite av en tankeläsare. Jag köpte lila strumpor till just den kjolen, jag ska prova och tar en bild om jag tycker det blir fint. Puss.

  Maggan: Tack! Jag hade inte ens tänkt på grått inna du och någon annan föreslog det, lila har jag köpt men inte provat till. Blir det bra kommer det en bild så småningom.

 4. ”När åren kila klär kärringarna sig i lila” säger min frisör men fy sjutton vad snygg du är i lila. Perfekt till hår och hud. Absolut din färg. Älskar också den färgen.

  Gisela

 5. Gisela: Haha! Det var roligt! Jag har ju varit en försiktig typ tidigare, men nu jäklar börjar min garderob att skälva och jag tycker det är skoj. Oftast. Om jag bara får ihop det. Tack för dina fina ord!

Kommentarer inaktiverade.