Support & Stöd

Jag kan omöjligt se själv om det här en ”topp eller flopp”. Supporta mig är ni snälla!

Jag har köpt en kofta som jag älskar. Just den här kombinationen hade jag tänkt mig – den med mina fina stövlar, offwhite strumpbyxor från Åhlens, min urgamla kjol från Benetton som jag aldrig har lyckats få ihop med något annat och den koftan i offwhite.

Det är koftan som är ny.

Jag hade nog tänkt att den skulle vara lite mer åt det vita hållet än åt det ljusbruna (grå?), koftan i sig är fantastiskt skön och underbar – men färgen? Är det här något som ser ok ut, helst mer än ok. Ge mig ett klick! Hjälp mig på vägen är ni snälla! Koftan är störtskön och jag bryr mig inte om att jag kanske ser större ut än vad jag är, det är färgen som jag känner mig osäker på. Och kombinationen också får den delen.

Kjolen är otroligt fin, men jag lyckas inte få ihop den med något annat. Det här skulle ha varit lösningen, men är den det? Kjolen är i tre våder, den översta i mörkbrun ull och sedan kommer en våd i brungrått (siden) och efter det en mindre våd i grålila (siden). Hjälp mig!

Hiss eller diss?

PS Lydia föreslog att strumporna skulle kunna vara t.ex. bruna – det provade jag och längst ner finns bilder på det. Frågan är om det inte är snyggare. Puss, Lydia!


13 reaktioner till “Support & Stöd”

 1. Fina du! Jag tycker om dina outfit-bilder!

  Jag tycker att koftan, kjolen och stövlarna var fina ihop. Jag är lite (men med betonng på lite) tveksam till strumpbyxorna till. Tänker att man kanske kunde ha gråa, bruna eller plommon.

 2. ÄlsklingsLydia: Jag var förstås tvungen att prova med mörkbruna strumpor och det var mycket finare – det blev lite annolunda proportioner och jag tror jag behåller. Det beror lite på den beiga blusen – jag ska fundera fram till i morgon.

  PS Jag var tvungen att ta bilder på ditt förslag, så de finns längst ner i inlägget!

 3. Fint, fint, fint! Som sagt tycker jag inte att det är helfel med de vita strumpbyxorna heller, men snäppet vassare med de bruna, tycker jag!

 4. Testa de grå (kanske t o m de lila?) strumporna här också! Och, om du har, så skulle det vara intressant att se svarta stövlar till.

 5. Nu måste jag kommentera ;) Helt enkelt – skitsnyggt! Jag gillar de vita strumpbyxorna bäst. Men testa med svarta stövlar till.

 6. HP Tack, strumporna ser svarta ut men de är mörkbruna, ungefär som kjolens översta våd.

  Freja; Koftan är fantastiskt fin, men jag tror jag ska skicka tillbaka den. I eftermiddag blir det garderobsstök och jag ska se om den passar till jeans. Jag älskar den där kjolen, men hittar inget att ha till den.

  Bonita: Jag tror du förstår min grundtanke, offwhite strumpor och offwhite kofta till bruna stövlar och kjolen med en brun våd – fast jag vet inte längre. Jag tror koftan åker tillbaka.

  Lydia: Tack för att du tog dig tid. Jag kände med en gång att det var bättre med de mörkbruna strumporna, även om de ser svarta ut på bilden. Det blev bättre proportioner på något sätt. Tack för tipset!

  Extraminnet: Jag ska prova, i eftermiddag blir det garderobs-stök och jag kanske tar mig tid att prova med det lila och grå.

  AnnA: ÅHh…nu blir jag ännu mer förvirrad! ;)

  Pralin: Jag har inga svarta stövlar, min grundtanke var ju offwhite kofta och strumpor och till det bruna stövlar och kjolen som har en våd i brunt – men det blev ändå lite tokigt på något sätt.

  Maggan: Ja, jag kände med en gång att det blev bättre proportioner – Lydia är bra på att tipsa!

 7. Risken med att se saker på nätet! Jag var helt övertygad om att strumporna var svarta och kjolen grå-lila, därav mina tips. Får dra tillbaka dem nu när jag vet bättre.

 8. Extraminnet: Jag tänkte faktiskt fotografera kjolen ute på balkongen i dag – på sin klädhängare – bara för att alla ska få se färgen ordentligt och strumporna var många som trodde var svarta (för de ser svarta ut). Puss!

Kommentarer inaktiverade.