Beeeeige?

Den här blusen är underbar.

Massor av spets och fina rosor, men är den inte lite för beige för mig? Är det en färg som passar till mig med min bleka hy, med mitt gråa hår och nästan alltid omålade face?

Ge mig ett klick om din åsikt, det betyder mycket för mig att få vägledning är jag är osäker.

PS:  Tinto – jag använder inte scarfes! Det är inget förslag till mig! ;)

PS 2: Åh, jag blir medveten om de här bilderna att jag har dålig hållning ibland, jag ska räta på mig. Igen!


 

11 reaktioner till “Beeeeige?”

 1. Kjolen är snygg med perfekt längd. Snyggt är också när du har en tunika, eller vad det kallas, som går ned på kjolen en bit. Fast kanske någon annan än den på bilden ? :)

 2. Hm, synes fargene er ganske fine til deg, men har du prøvd å bruke en leppestift i noenlunde samme rosatone som blomstene på tunikaen til? Kanskje det kunne gjøre susen?
  og kanskje et jeansskjørt eller vanlige jeans i stedenfor svart?

  Ellers ville jeg returnert den hvis den kjennes feil, har alt for mye liggende selv som burde ha vært byttet…

 3. Svårt att se vilka färger den går i, men om du vill få mer färg kanske den går att ha tillsammans med den oranga kjolen?

 4. jag röstade. Och jag röstade att färgen inte passar dig, men det är ju egentligen fel. Färgen är det nog inget fel på..den beiga alltså, den kan visst funka, men jag tycker Tunikan/blusen är för…stökig på nåt vänster.
  Nej. Jag tycker inte om den. Kjolen är precis rätt för dig enligt min mening.

 5. Jeg tror forresten blusen ville vært kul til slitte jeans,kanskje type boyfriendmodell, tror det hadde blitt en bra kontrast mellom det pene og det tøffe :-) Går også an å dytte blusen nedi jeansen bare foran, det gjør jeg ofte selv når jeg synes noe trengs å ”strammes opp” litt…

 6. Kjolen är fin, men det blir lite för stora kontraster tycker jag mellan topp och kjol. Skulle toppen vara till jeans som Merete skriver, eller till en kjol/byxa med lite färg i som tas upp av tunikan skulle det nog se mer ut som en helhet.

 7. HP: Det låter med andra ord som om du inte gillar tunikan? Tack för att du tog dig tid att svara.

  Merete: Det är svårt, returnera eller ej. Jag tror att jag i den här stunden behåller den och köper en ny kjol – för det är nog precis som du säger att det är för stor skillnad mellan kjolen och blusen.

  Freja: Nej, jag tror inte alls det går ihop med den orange kjolen – däremot tror jag att jag får köpa en ny kjol. ;) Jag är glad för kommentarerna för jag ser vad som är fel – det är helt enkelt en för stor kontrast och jag tror en jeanskjol passar bäst eller en kjol som tar upp färgen i blusen. Puss.

  Bonita: Tack. Jag tvekar fortfarande så jag borde väl skicka tillbaka den. Jag är ju inte mycket för den där sorten egentligen – jag bara tycker den är fin ändå. Jag är tveksam till färgen och lite till det du säger ”det stökiga” i blusen. Varför bor du inte närmare Bromölla?

  Merete: Jag tror du har rätt. Helt enkelt. Fast jag är tveksam till om färgen gör sig och mig rätt. Hmmm…

  Lydia: Jag tror att du har helt rätt, det slog mig när jag ögnade igenom kommentarerna att det är konstrasten som är för stor. Jag tror det är svårt att få tag i en kjol i färgerna i blusten, fast jeans eller jeanskjol är ju också ett alternativ. Jag ska fundera. Tack för att du tar dig tid och är uppmuntrande.

 8. Har varit borta tills nu och inte sett bilderna. Rent spontant tyckte jag bäst om det lila och sämst pm den blommiga blusen, den kändes inte rätt även om den säkert är fin i sig. Gillade heller inte de ljusa strumporna, eller om det var ihop med stövlarna? Men det är hur som helst påfallande hur du blommar – ser du det själv? Inte bara klädmässigt, hela du!

 9. AnnA: Ja, hur kunde jag ens fundera på den?

  Tinto: Nej, jag ser nog inte det. Men i dag känner jag det! Kram!

  Maggan: Helt rätt, i dag packar jag ner och skickar tillbaka i morgon.

Kommentarer inaktiverade.