45 min

I går var spinningen inställd.

Torsdagskvällarna har ett av mina favoritpass, det var trist att vara utan Lindas ledarskap, men istället sprang jag en halvtimme på löpbandet. Det var tungt och jobbigt. I dag hade jag inte tänkt träna, men innan lunch tänkte jag att det var bortkastad tid att gå och vänta på att seconhand skulle öppna och att jag kunde träna innan.

Det har jag gjort.

Fyrtiofem minuter på löpbandet och det gick hur lätt som helst.

Bromölla spinning har jag inte bara spinning utan även latino, stepup, många styrketräningspass och med enbart kettlebell (?) – det allra nyaste är gymet i källaren. När man kommer ner där är det som att komma till en personligt vardagsrum, fast istället för soffa och fåtöljer är det träningsmaskiner. Det luktar gott, det är personligt, jag slipper höra tekno på hög volym (som i gamla polishuset där jag tränade tidigare), alla tre löpbandet fungerar (istället för ett som i polishuset), det är rent och framför allt är ägaren där nästan hela tiden.

Jag kan varmt rekomendera att träna hos Bromölla spinning, där får man valuta för pengarna!

Nu ska jag in i duschen och vidare i dagen.

2 reaktioner till “45 min”

  1. Jag skulle oxå behöva börja träna, men jag tycker det är jobbigt att passa en tid, att behöva ta mig till och ifrån ett träningsställe, särskilt när det är mörkt, och att behöva duscha där… Ja, så bekväm är jag, du är så duktigt som fixar att träna så ofta!

  2. Freja: Jag har det bra ställt där. Jag stannar aldrig och duschar, utan byter om hemma och cyklar tre kvarter och där finns träningsstället – dessutom jobbar jag skift och kan träna på dagtid (efter lunch) om jag vill. Fast då blir det ju ensam träning, gruppträningarna ligger på kvällstid.

    Jag mår alltid mycket bättre när jag tränar. Både humör och kropp. Men jag har alltid svårt att komma tillbaka om jag har gjort ett uppehåll, det räcker med två veckor för förkylning så kan det gå ytterligare två eller fyra veckor innan jag kör igång igen.

    Jag är bekväm! ;)

Kommentarer inaktiverade.