Skor – igen!

Skulle jag kunna ha de här bruna skorna till kjolen?

Det finns många som kan kombinera, en del har kombinationer på ett sätt att jag storknar. Det är inte mycket till modeblogg hos mig, och det vill jag inte heller, men jag önskar att jag visste.

I dag ska jag åka in till Kristianstad igen för en fika med B.

Jag hoppas hon orkar gå i en skoaffär, däremot tror jag inte alls att hennes klädstil överensstämmer med min. Vi får se, jag kör samma taktik som tidigare, jag tar med kjolen och koftan i min väska och så hivar jag upp den i affären och frågar om det passar med skon jag tänkt.

Har någon läsare tid får ni gärna skriva en notering om ”passar inte” eller ”passar perfekt”.

På Ecco har de även den här i brunt, kanske bättre?

Kärlek!

6 reaktioner till “Skor – igen!”

 1. Tror begge parene vil passe, de øverste gjør antrekket mer casual men de nederste gjør det litt mer pyntet. Ville nok selv foretreukket de cognacfargede skoene i herremodell siden min egen stil er ganske casual…
  Cognac er forøvrig min favorittfarge på sko/støvler, synes den går til alt!

  Ønsker deg en herlig dag i Kristianstad, håper du finner de perfekte skoene/støvlene!

  Håper også du får lagt ut bilde i dag, spennende :-)

  Klem

 2. jag säger den sista kängan för jag tycker färgen är betydligt snyggare än på den första..

 3. Merete: Tack. Tänk om jag vore lika säker som du.

  Bonita: Tack. Det tar lite tid att lära sig att tycka om färgen och modellen, jag drar mig lite för det och antagligne blir det inte någon av skorna. Det blir väl fika och ett besök hos Polarn & Pyret. Jag får ju inte ihop den där kjolen – jag borde kastat den för längesedan.

 4. Nej nej nej, kasta INTE kjolen!!! Isåfall i ett kuvert och skicka till mig!!! :-)

  Jag gillade också bootsen bäst.

  Snygg kombination med lila top och grå kofta.

  Kram,
  Karin

 5. PS: Jag skrev grå kofta för den ser grå ut på bilden men du skriver brun. DS

 6. Karin: Det är en svår färg att få fram på rätt sätt, jag har tagit bilder i hallen, i solen och i skugga – det blir fel. Koftan är nästan exakt samma färg som det bruna i kjolens översta våd, och toppen går i samma nyans som det lila på kjolen.

  De bruna skorna är slutsålda och de halvhöga kängorna är jag lite osäker på. Jag ska fundera vidare.

Kommentarer inaktiverade.