Sista chansen

Här kommer bilder igen.

På kjolen med bruna strumor, lila top (fast den ser brun eller svart ut) och brun kofta. Längst upp till vänster har jag dessutom en brun cape med fransar. Håret är för övrigt blött om någon skulle undra.

Och bilden bredvid är förstås ”Photoshopad” – med de bruna skorna!  

Fast nu ska jag försöka skaka av mig problemet, för vad spelar det för roll egentligen? Jag ska in till Kristianstad och fika med en god vän, jag ska shoppa lite till barnbarnet och i kväll hoppar jag över träningen – kanske – för att istället baka en äppelkaka, läsa en bok och skriva om tre filmer jag har sett den senaste veckan.

Jag skickar ut lite kärlek i cyberrymden till alla! Ta emot, för jag är på ett kärleksfullt humör i dag.

7 reaktioner till “Sista chansen”

 1. Snyggt!!!! Fast nej, skorna gillar jag inte. De andra kängorna är däremot som sagt väldigt snygga.

 2. Jeg synes skoene var fine! Men morsomt at en kan ha forskjellige meninger her inne :-)

  Synes faktisk også at koften er en tanke lang siden skjørtet har såpass mye volum, tror at en kortere som så vidt rakk ned til toppen av skjørtet ville gjøre antrekket ”nettere”… alternativt ville jeg ha kneppet den med en eller to knapper for å gjøre silhuetten ”smalere”… Og obs!, har ingenting med din vekt å gjøre, Eva, du har jo flotte proporsjoner i kroppen!
  Kan jo forresten hende at de andre skolettene ville bidratt til det, kanskje du kunne prøve det med de svarte Eccoskolettene dine? Bare for å få et inntrykk? Men, det er som sagt min smak, da :-)

 3. Kläderna var toppen! Det blev fint ihop och kul att du hittade något till den vackra kjolen.
  Skorna tyckte jag var sådär till. Jag hade nog fegat och kört svart eller riktigt mörkbruna. Kram

 4. Jättesnygg kombination. Du får så snygg och markerad midja i den kjolen, den klär dig verkligen. Jag hade oxå, i likhet med andra, kört på svarta skor, så att fokus inte tas från kläderna.

 5. Bonita: Igen, tack för din ärlighet. Jag provade kängorna/bootsen (jag vet inte vad de kallas) och de var fina, men jag är lite osäker ändå eftersom jag lätt får ont i knölen nedanför stortån när jag har högklackat. De är dessutom rätt dyra med sina 1350 kronor.

  Heidi: Tack!

  Merete: Jag har försökt leta efter en kofta som är midjekort – men det verkar också vara himla svårt, alla är minst till höften. Jag känner mig himla osäker när det gäller svart till kjolen, det är många som har föreslagit det men för mig blir de då fyra färger – svart, brunt, gråbrunt och lila. Jag har alltid fått höra att svart är fel till brunt. Suck. ;)

  Extraminnet: Tack, nu fick jag lite ny energi av ditt ”heja, Eva”!

  AnnA: Mörkbruna finns, men de är sällsynta… Jag har mest inriktat mig på bruna i herrmodell och de finns inte alls. De jag hittade i svart i dag är slutsålt i brunt i min storlek och ett par andra snarlika är helt slut. Svart hade varit det bästa för då hade jag kunnat använda till annat.

  Camilla: Jag ska fundera till i morgon, just nu tror jag kjolen hamnar i lådan ”vänta ett år och sedan kasta”.

Kommentarer inaktiverade.