Hemma

 

 

Nu är jag hemma igen.

Utan skor. Fast jag träffade på en expedit som sa precis som Merete att konjaksfärgade skor passar till nästan allt. Jag tänker därför beställa skor via nätet. På Wallenbergs provade jag ett par svarta, de tar inte hem de bruna, nu vet jag i alla fall vilken storlek.

Efter skoprovning gick vi till Polarn & Pyret där jag gjorde mig pank.

Nu ska barnbarnet få nya kläder från topp till tå. Jag hoppas innerligt att min dotter gillar det jag köper till hennes son. Nåja, jag hade pengar över till en fika och jag och Birgitta pratade om livet medan vi njöt av gott kaffe (jag cappuccino), smörgås och kaka. Båda gillar böcker och på bokhandeln hittade jag den fina lilla tavlan som jag tänkte skicka till pappa.

Tavla och tavla, det är mer en skylt som är några centimeter bred och kanske dryga tio hög.

Nu ska jag äta och vila, jag vet inte hur jag ska göra med träningen i kväll. Jag har bokat in mig i morgon på mitt favoritpass och jag har redan tränat tre pass den här veckan, jag känner att jag kanske skulle behöva en lugn kväll – jag kan känna lite stress över att passa tiden till träningen. Å andra sidan kommer jag inte att kunna träna på en vecka efter torsdagsträningen.

Nåja, jag får se. Nu ska jag kasta mig i soffan en stund innan det är dags för matlagning.

Kärlek!

2 reaktioner till “Hemma”

  1. Åh, jag föll också för en sådan tavla till sambon, när jag besökte bokhandeln sist. De är fina tycker jag. Inte med samma text dock ;)

  2. AnnA: Det fanns verkligen flera som var superbra, som den med att ”mamma är som en knapp, hon håller ihop allt”.

Kommentarer inaktiverade.