I morgon

Jag är på jobbet.

Det har varit ett jäkla arbetspass. När jag kommer hem ska jag snusa gott. Åhh…min älskade stora säng med det stora täcket och fyra kuddar! När jag vaknar har jag ungefär fyra timmar på mig att packa innan tåget går, det blir nog bra. Jag har faktiskt en ”weekendväska” i skinn och jag älskar den. Jag köpte den när Jimmy Choo gjorde en kollektion för H&M. Eftersom jag har grejor som mamma skickat med blir det även en ryggsäck.

Det känns riktigt roligt.

Egentligen gillar jag inte att resa bort, helst bara över dagen i så fall, men den här gången är det ett undantag. Jag ser fram emot att träffa Sara och framför allt barnbarnet, som jag ska passa på egen hand hela tisdagen innan jag far hem med tåget åt andra hållet.

Nu åter till mitt arbete!

Kärlek!

8 reaktioner till “I morgon”

 1. Han är så söt, lille Klimpen! Ja, nu har du ju sagt att han heter Walle, och det är ju rart, men jag tänker på honom som Klimpen!
  Det där magiska, är det att de tre bokstäverna i ditt namn finns i hans? (Han kunde ju ha hetat Evald också! )
  Hoppas ni får en mysig dag ihop och att han inte skriker så du blir alldeles slut. Tur att du tränar så du orkar gå och bära om det behövs, jag minns att Filip (mitt enda manliga barnbarn) behövde bäras en del när han var lill-liten och då hade jag just fått min whip-lash så Bengt fick hjälpa till och avlösa mig. Nu är han stor och har bil och körkort… det gick snabbt, så njut allt du kan!

 2. Tinto: Ja, nu har jag sagt namnet som du har vetat om i några månader. Det var meningen att han skulle heta Valle och då blir det ju en ”Eva” i det namnet. Fast det blir Valle med W.

  Jag försöker tänka att han inte ska vara främmande och att det inte ska bli allt för svettigt. Han sover tydligen i tre omgånger fram till eftermiddagen – sedan börjar det nog! Fast jag tänkte ta vagnen och gå en sväng, det är ju en sjö bara några hundra meter från Sara och Oskars hus och massor av skog.

  Det blir kanske jag som får se en älg oc inte de!

  Nu ska jag packa och duscha.

 3. Jag fick aldrig det mailet där du skrev vad han skulle heta, för min mailbox var full, om du minns. Ha så kul nu då1 Ska tänka på dig! ;-)
  I min familj finns inga småbarn alls just nu, Miranda är redan fem år!

 4. Tänk vilken lycka, att få vara helt själv med honom, utan föräldrar som tar över. Vilken fantastisk chans att knyta an! Min syrra fick barn före mig och när hon fick sitt andra barn var jag där massor och roade storebror så hon skulle kunna ta hand om baby och vila sig. Storebror fyller nu snart 19 och vi har fortfarande en jättebra relation. Ha det bra!

 5. Tinto: Så var det!

  Ninni: Han sov mest, rapade och kräktes på mig… haha! När han vaknade och tittade allvarligt på mig kunde jag lova honom allt!

  Freja: Exakt. Ensam och i lugn och ro. Han var mycket lätt-passad. Och just det där att knyta an stämmer helt. Jag tänkte att när han blir 18 och får körkort kommer han att fräsa ner till mormor och så drar vi till Köpenhamn och drickr öl.

  Heidi: Ja, Walle var det! Från början med enkelt V – och då fanns det ju EVA i hans namn.

  Freja: Det gick super! Han bara sover – så mycket att jag tänkte ”ska han bli sjuk”.

Kommentarer inaktiverade.