Hemma

Hemma igen.

Det gick hur bra som helst. Jag tog hand om Walle på kvällen när jag kom – eller tog hand om är fel, jag hade honom i famnen tills han somnade. I morse packade Sara och Oskar matsäck och åkte iväg vid sjutiden, då vaknade Walle och vår dag började.

Han äter, rapar, kräker, jollrar och sover i oändlighet.

Jag var trött i eftermiddags och när han somnade igen, efter att ha rapat mig i ansiktet och kräkt på min dyra kofta, somnade jag också. Han på min mage och jag på snedden i soffan med fötterna på bordet. Vilken skön slummer och sedan att vakna med detta lilla varma barn.

Vi gick en promenad, Walle i de nya kläderna jag köpt. Haha…att jag alltid ska vara förnuftig! Jag köpte 4-6 måndaer och Walle är 2,5… Röda manchesterhängselbyxor, randiga sockar, vit body, röd-och-vitrandig hoodtröja och en randig mössa i blått och rött. Mössan var inte att tänka på, men resten fick jag att fungera med lite god vilja. Vika och dra helt enkelt. Haha! Stackaren, som han ser ut.

Nåja, i vagnen och efter fem minuter sov han igen.

Nu är jag hemma. Tåget – SJ – var förstås försenat igen. Jag har aldrig åkt med X2000 mellan Hässleholm och Nässjö en enda gång utan att det har varit försenat, de borde lära av Skånetrafiken som så gott som alltid håller tiderna. Underbara Öresundstågen!

Nu ska jag ta ett bad och sedan i säng med en skön bok, i morgon väntar jobbet.

Kärlek till alla!

8 reaktioner till “Hemma”

  1. Extraminnet: Tack. Det kändes som rejäla och bra grejor.

    Scylla: Ja, han är fin. Och lugn. Bara sover, äter, rapar och kräks samt pratar lite då ch då mellan varven. X200 – otroligt. Redan när de startade från Malmö var de fem minuter försenade i Hässleholm, en sträcka på åtta mil… Det gör itne så mycket på vägen dit, men på vägen hem – som i går – brukar jag nästan alltid missa anslutningen till Bromölla och det är trist. I går höll de Öresundståget och jag fick springa och det är inte roligt. Men jag hann och det gick bra.

    Kristin: Du skulle se de gånger han öppnar ögonen helt – han gjorde det vid två tillfällen i går – då kan jag lova honom guld och gröna skogar.

  2. AnnA: Ja, och vakna med det där totalt avslappnade barnet som var varmt och fortfarande sov. Fantastiskt.

Kommentarer inaktiverade.