Ellos

Jag fyller på min önskelista – inte visste jag att Ellos hade så fina saker.

En bag i mocka att ha till jobbet, den rymmer vad jag förstår både böcker, matlåda och annat. Ett svart bälte i skinn till min vinröda blus i siden och en svart väska i skinn – just den modellen som jag önskat sedan jag var tonåring.

Ellos har skickat mig en massa rabattkuponger och kanske jag handlar längre fram, det är lite tufft både den här månaden med resa till Småland, presenter till barnbarnet och tandläkaren och i nästan månad tar jag resten av tandläkarräkningen. Men visst..jag har nog råd, fast det handlar ju också om prioriteringar. En fin kappa står högre upp på min önskelista.

I dag har det varit en bra dag på jobbet, jag har lärt mig nya saker och jobbat ihop med T som sliter precis lika mycket som jag. Två kommentarer oberoende av varndra föll om vårt samarbete, båda positiva. Det är roligt. Och så detta nya som gör allt roligare. Jag kanske inte längtar till nattpasset i morgon, men jag ser fram emot det.

Dessutom ska jag lägga mig på soffan och slappa en stund innan jag ska diska, det blir tidigt i säng och i morgon är det sovmorgon, tvättstuga och lite matinköp.

Puss.

2 reaktioner till “Ellos”

  1. Jag handlade kläder på Ellos den här hösten, hittade flera fina saker. Beställer hem massor, skickar tillbaka nästan allt, behåller bara det som både passar och tilltalar mig.

    Härligt när det fungerar på jobbet, när man känner att man har flyt! Just nu går jag mest på grund, det är tungt!

  2. Freja: Jag måste lära mig det, att inte tänka ”men det blir nog bra” utan precis som på stan att jag inte köper något om det inte blir ”ja” med en gång.

    Jag har liksom fördömt Ellos med tanke på hur det var för längesedan, mest trista kläder förr. Nu är det mycket jag vill ha.

Kommentarer inaktiverade.