Annons

Jag känner stor skepsis.

Mot att jag får mina kläder sålda. Nåja, jag har lagt in en annons på Tradera, bilderna blev små och ynkliga och jag valde att sälja alla plaggen i ett paket.

Det väger tillsammans 2.5 kilo och går som skrymmande varvid det kostar 173 kronor – bara det borde vara avskräckande. Jag borde nog lagt ponchon som startbild, den är ju så jäkla fin (tänk…55 % siden och 45 % ull). Får jag dem inte sålda skänker jag bort de flesta plaggen till Second hand, men ponchon behåller jag. Kanske.

Nåja. Nu ska jag laga något enkelt och sedan sova tills det är dags att gå till nattjobbet.

Kärlek!

 

PS Uppdatering; Jag har raderat annonsen och tänker sälja plaggen ett och ett istället.

8 reaktioner till “Annons”

 1. Jag skulle just komma med en stilla undran om varför du inte säljer dem ett och ett – på det viset tror jag dels att du kan få mer, och så får du ju så många fler potentiella köpare! Svårt att få någon att slå till på ett enda stort paket, när Tradera handlar ju litegrann om att köpa grisen i säcken, även om säcken är genomskinlig :D

  Hoppas du får dem sålda, och hoppas du får massor med pengar för dem!

 2. Jag hade likadana rosa skor från Gudrun. Jag var väldigt kär i dem men det fanns inga tillfällen då jag kunde använda dem så jag sålde skorna på Tradera. Jag fick 600 kr för dem. Lycka till!

 3. Lydia: Det var ren och skär lathet. Fast när jag lagt in annonsen tänkte jag – men, det här är fel, det visar inte hur fina och felfria kläderna är.

  Jag ska istället lägga in och en och en på Tradera, i morgon när jag vaknar (är på nattpasset) ska jag börja så smått. Jag kände lust till att göra det nu när jag har lugnat mig lite efter allt jobb och resande.

  Anna: Näää…inte trodde jag väl det. Jag var på väg att kasta dem.

 4. Jag brukar lägga ut mina grejer för 1 kr som utropspriset. Jag har märkt att det främjar budgivning. Ett par gånger har det slagit fel och jag sålde dyra saker för typ två kronor, tyvärr. Jag tänkte lite surt att det inte var mödan värt. Ta bilder, paketera, skicka. Men i överlag har jag alltid lyckats med att sälja för mer än jag har föreställt mig. Men det är ändå en risk att lägga ut saker för 1 kr, dessutom utan någon reservationspris.

  Kolla i Malmö, de kanske har någon seconhand-butik som säljer åt dig. Du lämnar in och får pengar när butiken har sålt dina kläder.

  Det är ju jättefina saker du vill sälja. Dessutom, av din blogg bedöma, så är du väldigt rädd om kläderna och sköter om dem något helt fantastiskt. Min halsduk, som jag hade på mig när jag cyklade till jobbet, ligger fortfarande i cykelkorgen. Jag i nötskal…

 5. Förresten, det var ett tag sedan jag sålde men forutom posten så har du DHL och Schenker som fraktalternativ. Schenker har alltid varit billigast för oss traderare. Posten däremot har varit dyrast av alla alternativ.

 6. Anna: Tack för informationen. Det skulle göra mig ledsen att behöva sälja ponchon för några kronor…suck. Då ger jag hellre bort den.

  Jag är rädd om mina kläder, det har du helt rätt i. Det finns inte det minsta fel på kläderna, inte en fläck eller annat fel.

  Jag bestämde mig förra helgen att jag skulle sälja, men jag har varit stressad och det har inte känt värt besväret att lägga ut dem en och en. Fast jag ska prova och se, förhoppningsvis är det värt det.

  Och du…gå ut och hämta halsduken med en gång, det är den värd, den värmer ju dig när du cyklar! Kram!

 7. Nu har jag hämtat halsudek! Tack för den sparken i baken :)

  Ett litet insider-tips: oktober är generellt en dålig månad för att sälja kläder. Folk börjar tänka på julen och håller lite hårdare i sina pengar. Men under andra hälften av november då börjar det röra på sig. Folk börjar fundera på vad de ska ha på sina julfester och glöggpartyn. Dessutom börjar de leta de efter julklappar…

  Nu måste jag gå och lägga mig. Gonatt Eva!

 8. Anna: Klockan är 4.20 – snart ska jag i säng som är renbäddad och täcket är tvättat. Hela lägenheten doftar svagt av lavendel och när jag vaknar är jag leeedig!

  Ha det gott, Anna!

Kommentarer inaktiverade.