Röd kofta

Jag älskar kjolar och har gjort sedan en månad tillbaka!

Den här är i svart med tunna streck och pyttesmå rutor i rött och orange. Den är liksom fjäderlätt och vippig och fin. Den röda koftan var tänkt som ”over-size”, fast det är inte mycket som blir ”over-size” på mig. Nåja, den är varm och go, men jag tror inte den blir min favorit.

I dag har jag ringt frissan.

På fredag cyklar jag till mina föräldrar och på vägen svänger jag inom henne (hon bor en knapp kilometer från mina föräldrar). Det ska bli skoj, jag fick avboka förra gången och nu är håret som ogräs. Igen funderar jag på om jag ska klippa det lite kortare, jag älskar korta frisyrer.

Nåja. Nu är jag på jobbet och får koncenterar mig på annat.

I morgon när jag vaknar har jag inte en enda tid att passa, jag ska gå omkring i pyjamas fram till fem på kvällen och sedan laga god mat – kanske fortfarande i pyjamas. Söndagen var tänkt till tvättstugan, men det var inte ledigt och därför tvättade jag i dag. Söndagen är med andra ord helt ledig.

Kärlek!

10 reaktioner till “Röd kofta”

 1. Jag gillar både kjolen och koftan, en härlig färg! Att gå till frissan är det bästa jag vet, men hon får inte klippa mer än minimalt. Jag färgar håret, fransar och bryn och njuter av att bli ompysslad! Din morgondag låter härlig, jag skulle oxå vilja ha det så, men i morgon måste vi frakta massor av skräp till återvinningen, vi har hyrt ett släp och får nog åka flera vändor. Blir skönt när det är klart i alla fall!

 2. Freja: Åhhh…rensa och köra till tippen! Underbart! Haha! Fast jag tycker det är en skön känsla att rensa.

  Jag har haft fullt upp sedan förra fredagen och i morgon blir det pyjamashäng från att jag vaknar till sen eftermiddag, och det ska bli skönt för själen.

  Och en hel ledig söndag!

  Kjolen är en av mina älsklingar och koftan får gå an, jag skulle vilja att den såg ut som ”over-size” – den ser mer tantig ut nu, fast det kan ju vara kul det också!

  Ha en skön helg!

 3. Synd att du bor så långt bort. Annars kunde du få roa dig med mina två förråd som inte går att komma in i.

 4. Tinto: Och du….kanske du inte tror det, men jag hade tyckt det varit enormt roligt att organisera och greja, städa och till slut hade vi satt oss i något av förråden och fikat! Puss!

 5. Jag vet att du skulle gillat att röja hos mig, det var det jag tänkte på. Egentligen skulle jag nog gilla det själv också om jag bara fick ändan ur vagnen och satte igång! Fast jag har i alla fall börjat röja i arbetsrummet, så helt stilla står det inte.

 6. Jag tycker du är finast i lite längre hår, alltså Amelie Montmartre-frissan så som du har den nu. Inte för kort!

  Kram,
  Karin

 7. Karin: Det är lite Ameli-från-Montmartre-frissa jag har i normala fall – fast jag blir alltid lite irriterad när det växer och ser ut som ogräs. Tidigare hade jag karvat lite själv i det, men jag ska till frissan på fredag och därför håller jag ut.

  Inte för kort, ok! Inte för kort.

  Kram till dig.

 8. Bra! ;-)
  Jag är själv lång (175)och har fått för mig att man på något sätt kan se lite ”manhaftig” ut med för kort hår…äsch, så konstigt det lät! Men jag tror att du förstår hur jag menar?

  Kram,
  Karin

Kommentarer inaktiverade.