Benvitt

Antagligen inte modemedvetet alls.

Men det är för mig en skön lördagskväll hemma, jag har vaknat efter nattpasset och mår bra, på spisen puttrar potatis som ska bli mos och goda biffar till det.

Smårutig kjol i benvitt, brunt, kamel och svart till det har jag benvita grova strumpor och benvit top. Allt från Åhlens. Åhhhh…jag gillar deras kläder. Speciellt kjolarna.

Nu till maten och lite stryktvätt i köket. Jag önskar alla en skön lördagskväll.

Kärlek!

9 reaktioner till “Benvitt”

  1. Du ser jättefin ut. Härligt upplyftande ljus! Men guillou gillar jag inte, har haft svårt för honom sen han kallade homosexuella för pederaster…. 80-talet kanske? Långsint, jag? Nä det kan jag väl inte tänka mig…. Men han tilltalar mig inte heller som man, jag gillar inte det där machostuket med uppkavlade skjortärmar och beskyddande sättet, då slår jag bakut! Tur att vi människor är olika!

  2. AnnA: Tack och tack!

    Freja: Haha! Långsint… Jaja. Jag vet att feminister brukar hata honom och det ligger säkert något sådan bakom det hela (alltså, något liknande,han kanske kallat feminister för något mindre trevligt).
    Jag kände mig ljus och jag tror jag ska anamma det lite oftare. Ja, det är tur att vi är olika!

  3. Karin: Varmt tack! Jag kände att det var ljust när jag såg det och visst behöver vi ljus kläder under den mörka delen av året?

    Fina ord av dig till mig, tack!

  4. Jag tycker det är väldigt, väldigt snyggt! Bland det snyggaste du visat, tror jag.

Kommentarer inaktiverade.