En solig söndag

Fast jag kan inte säga att jag är på gott humör.

Trots den soliga dagen. Jag var på Ica och hämtade ett paket, jag tror det har med saken att göra – innehållet var inte riktigt vad jag tänkt och nu vet jag inte vad jag ska göra. Trots allt ska jag ta bilder på kläderna jag tänkte sälja och lägga ut på Tradera, det ska bli spännande även om jag inte har några större förhoppningar att tjäna pengar på det.

Jag får försöka kicka igång dagen helt enkelt.

Trots att jag sovit i tio timmar, och njutit av att vakna utan en skrällande klockan i örat, känns det ändå lite avigt. Normalt är jag glad och nöjd, det är nog helt ok att vissa dagar blir lite avslagna.

Nåja. Bäst och sätta fart!

Kärlek!

4 reaktioner till “En solig söndag”

  1. Här lyser solen med. Håller som bäst på med att förbereda stugan för ”vinterförvaring”.Så det gäller att fixa till allt så det finns hopp om ett liv efter vintern.

  2. Gubben: Åhhhh…har du en stuga, jag blir avundsjuk. På jobbet sitter jag alltid på Hemnet när det är lugnt, kollar in billiga hus och så vidare. Men…allla billiga ligger långt ut i skogen och jag vill inte ha någon bil att ansvara för.

    Var har du din stuga?

  3. Men nu är du väl rolig! Du vill inte ha nån bil att ansvara för, men en hel stuga går bra! ;-)
    (Man kan hyra mycket bil för vad det kostar att äga en. Och man kan gå med i en bilpool om det finns där man bor.)

  4. Tinto: Det är bara det att jag önskar mig ingen bil, jag kan inte se någon fördel – bara kostnader. Men jag önskar mig en liten stuga, för jag skulle känna att jag fick valuta för pengarna och en liten stuga skulle jag kunna pyssla om, renovera och greja – en bil fattar jag inte mycket själv att fixa.

Kommentarer inaktiverade.