Löpbandet

Idag valde jag att jogga i 35 minuter.

Det beror på att de inlägg jag har i skorna ger mig blåsor under fötterna, och att de försvinner inte över en natt. I går var det femtio minuter och i dag mindre – det berodde alltså på blåsorna och en mindre vilja. Min maxpuls är cirka 177 slag i minuter och allt över 80 & av det är intensiv träning. Det gläder mig att jag lyckas komma över 142 slag, för det gör att hjärta och lungor jobbar på bra.

Nu ska jag in i duschen och efter det laga mat innan jag ska försöka sova i två timmar innan nattpasset.

Tjingeling!

4 reaktioner till “Löpbandet”

  1. Var får du blåsorna? Jag får också blåsor av mina inlägg, i hålfoten. Det skaver väl på nåt sätt. Men jag brukar sätta sån där tunn vit kirurgtejp där jag vet att jag brukar få blåsor och det hjälper faktiskt!

  2. Tigern: Precis där högsta punkten i hålfoten är. Jag har tänkt att ett par tjocka strumpor skulle hjälpa, men jag glömmer jämt det.

    Jag får prova strumpor (de jag har är lite tunnare köpt för träning) och om det inte hjälper lite kirurgtejp.

  3. Förut cyklade jag med pulsmätare, ett kanonbra sätt att se till att träningen faktiskt ger effekt. Då stod cykeln framför TVn, nu står den i ett kallt källarrum, så nu cyklar jag aldrig….

  4. Freja: Hade det inte varit fula prylar skulle jag kunna tänka mig att köpa en. Pulsmätare är skitroligt att använda, jag har musik i öronen och så dagdrömmer jag om de mest fantastiska hjältedåd och stora kärlekar – tiden går fort! ;)

Kommentarer inaktiverade.