Godmorgon

Jag var klok nog och ta en migräntablett när jag kom hem i morse.

Därför mår jag också bra. Det är eftermiddag för de flesta, men morgon för mig. Dessutom blir det ingen kväll hemma utan jag blev uppringd av en kollega som behövde vara ledig i kväll, därför går jag in och jobbar till framåt midnatt.

I dag har jag kofta, orange top och svart-och-orange kjol – allt från Åhlens. Det är en behaglig kombination, jag älskar orange och kjolen är (för mig) charmigt fladdrig och koftan behaglig med 60 % viskos och 40 % bomull – bara naturmaterial.

Dessutom har jag bestämt mig för att köpa en mobiltelefon – ja, en ny. För mig. Fast begagnad. Det är bara det att en annan ställde sig i kö för att köpa och nu hoppas jag på att den personen säger ”nej tack”. Jag behöver egentligen ingen mobil alls, jag menar…alltså, ett samtal varannan vecka krävs ingen avancerad mobil. Men, jag får en del bilder från Sara på Walle och de syns dåligt på min gamla mobiltelefondisplay.

Är det meningen får jag säkert chansen.

Tänk vad prylar kan få oss att bli något som vi drömmer om. Jag tror i alla fall jag faller lätt för en dröm, en sorts vision, om att bli någon som delvis byggs av kläder och prylar. Inte statusgrejor, det tror jag är sedan länge utdöende (möjligen att det finns inom grupperingar), men att prylar definierar oss på något sätt.

Fast nu ska jag gå in i köket där jag har mat i ugnen, sedan ska jag koppla av en halvtimme innan det är dags att gå till jobbet igen.

Kärlek!

5 reaktioner till “Godmorgon”

 1. Precis så där skulle jag oxå kunna klä mig! Jag har mycket svart och grått, men vill alltid ha något färgglatt oxå. Hahaha, så klart jag tycker du är supersnygg i det!

 2. Mycket snyggt klädd!
  Och lycka till med mobilen! Kan tänka att du blir varm i hjärtat när du får bilder på den lille!
  Hälsningar Marie

 3. Freja: Jag älskar materialen i alla plaggen, och jag älskar att det inte sitter åt. Tack för dina fina ord.

  Louise: Tack, jag blir alltid förvånad – jag tycker det här är lite vardag och lite ”äldre tant” och så säger både du och några till att det är fint. Tack!

  Bonita: Tjoho!

  Marie: Tack, Marie! Ja, jag blir varm i hjärtat. I torsdagsmorse upptäckte jag ett SMS där det stod ”Godnatt, mormor!”. Fint.

Kommentarer inaktiverade.