Swing it!

Här är min nya klänning!

Med tubkjol inunder. För som ni ser är den i kortaste laget, jag får se om jag vågar ha den på jobbet, om jag bara har den här hemma eller om – förbjuden tanke – den är ett felköp. Den är enkel och fin, swing i kjolen som ni kan se – ja, jag tycker det är roligt med bilder där man kan se en  röresle och därför blir det en egotripp med sju bilder.

Och ni ser alldeles rätt, jag har en tatuering i nacken.

Det är ungefär 25 år sedan och det är sällan jag tänker på den. Förr brukar jag känna hur folk flåsade mig i nacken när håret var uppsatt, numera är tatueringar vanligt och om jag fick ångra mig skulle jag göra det. Den åsikt och det ”jag står för” ändras från tjugo till femtio, det tror jag de allra flesta kan intyga. Det är inte så att jag mår dåligt av den, absolut inte, men det är finare utan tatuering än med. Det är min privata åsikt och ni behöver inte maila.

Nu ska jag radera gamla telefonnumer till kärlekar och före detta vänner (bara en i och för sig, jag är ju den där trogna typen)  i min agenda, dricka lite vin (senast var nog i juni månad, jag tycker det är onödigt är jag tränar), läsa Guillous bok, titta på film och laga mat. Kan dagen bli bättre? Alltså allt det fina och så en ny klänning med swing i på köpet!

13 reaktioner till “Swing it!”

 1. Bonita: Tack, jag sätter en stor tillit till dig och Tinto i frågan om kläder. Tack. Det känns bra nu.

 2. Men du, vilken fin hårfärg! Tycker mkt snygg grå nyans.

  (och nej, klänningen är rakt inte för kort, varken med eller utan tubkjolen. Bär den med stolthet och schvung vetja)

 3. Jag har också tittat på klänningen på Åhlens och nypt i tyget med förtjusning. Nu när jag ser den på dej blev den ännu snyggare. Jag hoppas jag och plånboken kan enas, jag vill ha!! :0)

 4. E: Den är så jäkla behaglig och med den där tubkjolen under känns det säkert, dessutom värmer tuben gott om benen. Jag känner mig glad i den här klänningen och 100 % viskos är en bra kvalité. Jag hoppas också att din plånbok säger ”ja”. Puss.

 5. Men, jag var ju på min stads Åhléns i ve3ckan och inte såg jag någon så snygg klänning! Jag gillar verkligen stilen, och du är supersnygg i den. Jag kollade även efter kjolar, men de hade inga alls i den stil som du visat upp. Vi har ju bara ett litet Åhléns, typiskt att de inte tar hem de plagg som jag gillar. Och jag har ju tre tatueringar, och planerar minst en till…..

 6. Freja: Det är märkligt, för Åhlens i K-stad är jättelitet. Eller i alla fall inte stort.

  Tatuera du dig som du vill, själv mår jag inte illa av mina men om jag kunde få det ogjort skulle jag valt det.

  Klänningen var en riktig glad-klänning!

 7. Jag slutas aldrig förundras över hur snygg du är Eva! Det här är verkligen en klänning för dig. Den är absolut inte för kort. Dessutom har du snygga ben o de kan gärna synas lite!

 8. Åsa: Du är jättesnäll, tack för dina fina ord. Klänningen gör sig egentligen ingen rättvisa på de här bilderna, för jag bara snurrar runt!

  Ha en skön helg! För mig är det söndag eftersom jag jobbar i morgon och var ledig i går.

  Kram!

 9. Kjolen var jo kjempefin. Klart du kan gå med den. (Ja kjole på norsk er det same som klänning på svensk, og kjol heiter skjørt hos oss. Ein smule forvirrande…

 10. Har inte hunit skriva förrän nu, men jag tyckte direkt att klänningen var en fullträff! Nån kjol ser jag inte, men det kan ju kvitta, det är i alla fall väldigt snyggt! Vida plagg kan vara kortare än snäva, har du tänkt på det? Kram!

 11. Heidi: Haha! Du visste att jag skulle reagera på ditt ”kjol”. Tack för upplysningen, nu vet jag. Kram!

  Tinto: Tubkjolen inunder är snäv och svart och lite för liten så den åker uppåt… nåja, kläningen var en riktig glad-klänning. Bara det är värt priset. Nej, jag har inte tänkt på det där med snäva och vida, men du har rätt – jag undrar om det beror på att snäva som är korta anses som mer sexiga och vida lite mindre av den sorten. Det tål att tänkas på.

Kommentarer inaktiverade.