Glad morgon

I dag fanns det läsarbilder i tidningen.

En av dem var mina. Känner ni igen bilden nere till höger? Under en period för många år sedan skickade jag in regelbundet bilder till Kristianstadsbladet, de senaste åren har jag tröttnat på fotograferandet. Fast jag vill inte släppa det helt och jag har försökt blåsa liv i bildskapandet igen, under de senaste veckorna har jag skickat in tre bilder till Kristianstadsbladet, och två av dem har blvit publiserade.

Löjligt glad och en bra start på dagen.

9 reaktioner till “Glad morgon”

 1. Vaddå löjligt!? Såklart du blir jätteglad, nåt annat vore väl konstigt!! Bilden är härlig med fin stämning. Det vore tråkigt om du tröttnade på att fotografera. Jag tycker mycket om dina bilder. Och när man har en sådan förmåga är det väldigt synd (för att inte säga syndigt) att inte använda den. Sätta sitt ljus under en skäppa kallas det i Bibeln.

 2. Tinto: Tack. Jag har beslutat att köpa en bättre kamera och de två objektiv som jag har suktat efter i åratal (jag vet att du peppade mig med tanke på alla blommor jag fotade tidigare). Jag ska spara ihop och förhoppningsvis på något sätt få ihop pengarna innan nyår för då kan jag dra av det på mitt företag (som jag bland annat har skrivit sysslar med foto eftersom jag har sålt bilder tidigare).

  Bonita: Tack och kram!

  Freja: Tack, det känns som en uppmuntran.

  E: Jag hade en träff med mamma som inte var helt felfri och jag har fått veta ledsamma saker om min familjs åsikt om mig – och så när jag kom hem igår såg jag ditt inlägg och det gladde mig. Det blev ett plåster på såren (läs: för tårarna).

  Sofia: Tack – det är så roligt och att det blev två av tre bilder är också fint och uppmuntrande.

 3. Du tar magiska bilder, Eva! Tack för att vi får tar del av dem!

  Vill sticka in en passus med tanke på din kommentar ovan och även dina tidigare inlägg:

  ”En sjuksköterska som har arbetat med människor i livets slutskede berättar om vilka saker människor på dödsbädden ångrar sig mest.
  Det vanligaste är att de ångrar sig att de inte levde så som de själva ville utan gjorde vad andra förväntade sig av dem.”

  Kärlek, styrka och kraft till dig, Eva! <3

 4. Håller med Extraminnet. Och så tänker jag att man ska inte alltid lite på vad folk säger. De kan ha egna orsaker till att säga saker. Eller ha uppfattat fel, eller minnas fel… vad vet jag. Kram!

 5. Extraminnet: Just nu i denna sekund bestämde jag mig för att ta åt mig det du skriver. Just nu. Jag är kritisk till mig själv, jag har svårt att ta åt mig beröm för både bilder och mig själv som person – jag är livrädd att människor ska säga det till mig som tröst eller ännu värre för att sedan skratta bakom min rygg är jag ler av glädje.
  Men just nu tar jag åt mig. Tack, Finaste Extraminnet!

  Tinto: Just det. Det gör så jäkla ont att höra när de närmaste har ont att säga, men…jag kan bara vara vänlig och snäll mot medmänniskorna runt mig, det är mitt beslut – sedan får andra välja vilken inställning de har till mig. Jag kan ändra på mig om det är nödvändigt eller om det inte har någon betydelse för mig, jag kan inte tvinga någon att tycka om mig eller vilja ha mig i sin närhet. Jag kommer att förklara närmare för dig och några andra! Kärlek till dig, Tinto!

Kommentarer inaktiverade.