Slut

Jag tänkte nog.

”Det är ingen som vill köpa mina skitkläder”, fast det som är felköp för mig är ett bra köp för någon annan. Idag avslutas nämligen mina Traderauktioner och jag är lika häpen var gång, ytterligare nästan 900 på mitt kamerakonto.

Tyvärr blir det nog inga pengar över från lönen som kommer i dag.

Jag har bestämt mig för att sprara precis som jag bestämde vid nyår, ingen pardon! Om jag inte hade gjort det hade jag  haft min kamera om någon  vecka, men det är också ett stort nöje i att spara och veta att senast i slutet på januari kan jag beställa min kamera.

En konsult sa idag ”Eva, vilkens är de bilder du lägger ut på Facebook” och när jag svarade att det var mina egna sa han att hans sambo trodde det var omöjligt. Där ser man! Himla roligt var gång någon kommenterar.

Nu ska jag vidare i jobbet. Att jobba på op-sidan och dessutom gå bredvid är lugnt och skönt. I helgen jobbar jag på dm-sidan men sedan är det enbart op som gäller i några månader. Det ska bli spännande.

Kärlek!

2 reaktioner till “Slut”

  1. Tinto: Cykla…jag hör hur gruset knastar under däcken. Det är den här allén jag cyklar nrä jag ska hem efter att ha städat hos mina föräldrar.

Kommentarer inaktiverade.