Stövlar

Jag har mina nya stövlar på mig i dag.

De beställde jag för ungefär två månader sedan på Ellos, jag fick rabatt och nappade på ett par skinnstövlar för 650 kronor. Det ångrar jag inte. De är störtsköna.

Fast lite korta i skaftet.

Jag ska inte handla via nätet, för när varorna kommer hem till mig tänker jag ”det blir nog bra”.  Hade jag provat de här på stan hade jag inte köpt dem för de är en aning för stora i skaftet och foten, men jag har lagt in extra sulor i skinn och de är som sagt riktigt sköna att gå i. De klämmer inte och inget skav, ungefär som Eccos skor – de kan jag också ta på mig och gå i med en gång.

Ähh…jag har nog gjort bra köp på nätet i alla fall.

Jag tänker på de där kavlitetskorna jag köpte i förra månaden på rea, det var några hundralappar för dem (under 300 om jag inte minns fel) och de både rejäla och sköna samt fräcka och moderna.

Nu ska jag njuta av fredagskvällen.

Tjingeling!

 

6 reaktioner till “Stövlar”

 1. Bonita: Tack. Fast jag känner mig inte så snygg sedan frissan ändrade min frissa – men det är snart tillbaka till page igen. Tantfrisyr är vad det är.

  En trevlig helg till dig tillbaka!

 2. Så cool du ser ut! Jag älskar den där kjolen och hur den får lysa upp det svarta. Stövlar är svårt för mig att hitta, jag har alldeles för kraftiga vader för att hitta några som passar. Jag hittade ett par på 80-talet som jag hade tills de inte längre gick att laga, säkert i 15 år levde jag med dem. Putsade och skötte om och gick till skomakaren med. Men sen har jag inte lyckats hitta några som både är snygga och går på mina ben…..

 3. Freja: Åhhh..tack! Cool var ordet! Jag har nog relativt lätt att hitta skor och stövlar, men jag har problem att jag inte längre kan ha klackar med höjd för då svullnar fötterna.

 4. Coole bilder, Eva, liker attityden din her :-)

  Freja: Vet at merker som Simply og Dominique (som lager klær i store størrelser) også har støvler med ekstra vidde i skaftet. Ellers har også britiske Duo støvler i mange skaftvidder (men klart, kan jo være litt vanskelig når en ikke kan få prøvd, men er du i Storbritannia vet jeg at det finnes butikker i hvert fall i Manhcester og London).
  Gabor har forresten også støvler med vide skaft.
  Men,kanskje du vet dette allerede, jeg vet jo heller ikke hva slags stil du har. MEN kjenner godt til det å lete etter fine støvler med vide nok skaft!
  Lykke til med støveljakt! :-)

 5. Merete: Tack! Åhh…du är den första någonsin som nämnt min attityd! Det värmer mitt hjärta. Puss.

Kommentarer inaktiverade.