Lördag

Jag tittade på Idol i går.

Det är inget program som jag brukar titta på, men den här säsongen har jag följt det på grund av Amanda Fondell.  Alla de fyra som var kvar i går när programmet sändes från Malmö är bra i mina öron och ögon, dock är jag inte någon speciallist. Långt därifrån. Jag trodde nog att Moa och Amanda skulle stå i final i Globen, men det verkar som om det blir Moa och grabben (som jag inte minns namnet på för tillfället) istället.

Nu är jag på jobbet.

Även om jag jobbar hela helgen är det ändå den här sorten som är bäst, i dag tolvtimmar och i morgon tolv timmars nattpass. Det blir lite mer vänligt för kroppen. Och i morgon ska jag hänga upp mina julgardiner och sedan gå ner i källaren för att hämta upp juldekorationer. Under alla år har jag sparat och nu ska det sorteras! Dessutom ska jag försöka få Ria att hämta felfria saker som jag inte har använt på flera år. Det är helt ok för mig att ha saker jag tycker om även om de inte fyller någon funktion och det är ok att ha saker i förrådet om det är någon form av rotation som gör det levande.

Lever jag som jag lär?

Nej. Inte fullt ut. Jag har fortfarande många prylar i förrådet som jag inte kan kasta, sälja eller ge bort. Det får ta sin lilla tid.

Nu åter till jobbet!

 

3 reaktioner till “Lördag”

  1. AnnA: Jag önskar dig en vilohelg med mycket kärlek och omtanke, jag läste att du var trött. Ta vara på dig!

    Tigern: Ja, det var med bävan jag lade upp den. Jag har ju fått ny energi i och med att jag ska köpa ny kamera. Det blir nog inte förrän i januarilönen – men jag kan vänta. Under tiden försöker jag förbättra mig i att fixa med bilderna.

Kommentarer inaktiverade.