Promenad

Det blåser ordentligt ute.

Fast jag tog en promenad i alla fall. Först avverkade jag en sträcka där det blåste ordentligt, sedan lugnade det ner sig när jag stegade in i skogen. Det blev en nästan två timmar lång promenad. Fast det var svårt att hitta bra motiv, löv och annat blåste och flaxade – jag fick helt enkelt försöka tvinga dem stilla.

Jag mötte Christian och Sara i språet.

Sara har jag aldrig träffat innan, men hon är Louise och Christians syster och det var roligt för jag fattade tycke för henne med en gång. Det är så ibland att jag bara känner en samhörighet med en del människor omgående.

Nu har jag avverkat en av mina favoritstunder, den när jag har duschat efter promenade och sitter i mitt favoritrum med gott kaffe och studerar bilderna från promenaden. På datorn splar Spotify mina favoriter.

Jag ska försöka hinna med att äta lunch innan jag sover en stund innan nattpasset.

Kärlek till allla!