2012

Utmaningar
Börja fotografera människor

Prylar & Sånt
Ny kamera med två objektiv – planerat till januari
Nytt golv i hela lägenheten (jag har ett golv som lades in för fyra år sedan, men det är så uselt lagt att jag inte står ut)
Espressomaskin
 
Möjligen
Hyra ett rum eller en källarlokal för att ha plats för porträttfotografering
En mindre och enklare studioutrustning

Ekonomi
Fortsätta med att spara 20 % av nettolönen och 50 % av allt extra jag tjänar – om jag får behålla jobbet

Ledighet
Vandra fler delar av Österlenleden
Cykla till Walle
Cykla Skåne runt – halva Skåne i alla fall
Odla hos mina föräldrar, under 2011 hade jag fyra rader men det blir nog fler under 2012
Tre dagar i tystnad hos nunnorna på ett kloster nära Lund

Övrigt
Förrådet ska tömmas på allt onödigt och det redan i januari!

4 reaktioner till “2012”

 1. De tre dagarna hos nunnorna, får man ha med sig böcker? Det skulle kunna vara nått för mig….. Och förrådet, det har jag och mannen pratat om. 2012 måste bli året som vi rensar och gör oss av med prylar!

 2. http://www.roglekloster.se/retratt
  http://www.mariavall.se/
  http://www.sydsvenskan.se/omkretsen/article190210/Nar-det-blir-host-tar-de-time-out-i-klostret.html

  Tysnaden är jag osäker på när jag läser lite mer noggrant. Men för mig skulle det vara spännande och intressant att tillbringa tre dygn utan mobil (gör mig inget), utan att behöva vara trevlig, utan dator och tv – vad händer när tankarna hinner ifatt?

  Jag tror nog att man får ta med hur mycket böcker man vill.

  Jag skulle även delta i deras mässor och träffar – om jag orkade upp i tid, fast jag tror att frånvaron av stimulantia som jag får från tv och dator skulle ge mig en ro som gör att jag sover gott och kan vakna tidigt.

  Förrådet – innan januari är slut. Jag lovar mig själv detta!

 3. Hej Eva! Intressant att läsa om dina mål och sammanfattning från året som gått. Tack för det! :) Har själv kommit igång med sparande (inte bara pensions-) och det känns mycket bra.

  Kram från Carina

 4. Carina: Det är roligt att spara och när jag väl kom igång tänkte jag, precis som Tinto som inspirerat mig, att jag borde gjort det här för längesedan. Fast…bättre sent än aldrig.

  Kram!

Kommentarer inaktiverade.