Min nyårskväll

Jag jobbade visserligen tolv timmar i går.

Fast jag hade sett fram mot lite god mat, skumbad och funderingar under kvällen i går.

Så blev det inte. Jag fick migränkänningar i går på jobbet, tog min medicin men däckade totalt tidigit i gårkväll. Ledsen förstås. Jag har  sovit från nio i gårkväll till strax innan två i dag.

Jag hoppas att detta inte visar på hur mitt år ska vara.

Nåja. Just nu njuter jag av riktigt gott kaffe och jag skrattar åt filmen på tv. Det är nya tag. Hur dålig och ledsen jag än är när jag har migrän kan jag inget annat än känna ”nya tag, här kommer jag” när det är över. Det är bra. Filmen är ”Legally blonde” – tror jag – och jag har sett den tre gånger vi det här laget, men jag gillar den. Det handlar om kämpartag, vänskap och att uppnå sina mål och utan att vara taskig.

Det finns en sak till efter ett migränafall.

En bra sak. Jag ser aldrig någonsin klarare på livet än då. Jag ser tydligt mina vänner, vad jag vill göra och vad jag ska ta sikte på – och bättre egenskaper kan man knappast ha en nyårsdag.

Nu ska jag dricka andra koppen kaffe.

Kärlek!