Grottan

Är det något som får mig att glömma tiden och ledsna tankar är det att skriva, här kommer en treminuterstext.  

Gömstället i grottan

Gömstället i grottan var stort, bara man upptäckte ingången och lyckades kravla sig in genom den kom man till ett luftigt rum där ljuset strilade in från små naturliga luckor genom berget. Ljust lämnade underbara drömska mönster på väggarna.

 Hon väntade på att han skulle komma.

 Om det var något som var säkert var det att de inte kunde bli upptäckta här inne. De hade alltid med sig filtar, kuddar och fika för vem ville frysa när det handlade om kärlek? Inte de två i alla fall. Fikabrödet och kaffet hade de oftast med sig hem igen för de ville inte slösa tid på att äta.

 Ändå tog de med något ätbart gång på gång.

 Otrohet är inte snyggt. Det höll de med om, men de satt fast i familjesituationer och just nu, de är senaste månaderna, hade de vilat i att inte ta några beslut alls. De vilade i grottan, på filtarna, tätt omslingrade och utan att ta något beslut.

 Besluten fick vänta.

2 reaktioner till “Grottan”

Kommentarer inaktiverade.