Klart

Nu är det klart.

Jag har putsat skor och stövlar innan de åkte in på sin plats, det känns bra. Det doftar underbart av lavendel, som även är bra för att mota bort mal och annat om det skulle finnas, fast jag tror att de inte trivs hos mig.

I morgon tänkte jag ta datorn med mig till jobbet.

Förhoppningsvis blir eftermiddagen lugn, söndagsförmiddagarna däremot brukar var ett jäkla slit. Jag tänkte jag skulle på något sätt sortera mina texter. Jag skrev nyss till Carra att det känns som om jag bara flyttar runt noveller, barnboken, dikterna och annat – jag får inte ändan ur vagnen.

Nåja, nu är det kväll för mig. Jag kom hem från jobbet i morse efter ett nattpass och den här eftermiddagen får mer än godkänt när det kommer till innehåll. Jag är nöjd. I morgon stiger jag upp 4.45 och det är alltid svårt att byta från nattpass till dagpass.

I dag är det dessutom fyra hela dygn tills jag ringer och beställer de där objektiven jag tränktat efter och tills jag börjar använda kameran. Fyra dygn efter månaders väntan. Fyra små dygn. Hoppas nu inget galet händer.

Kärlek och god sömn till alla!

2 reaktioner till “Klart”

  1. Låter som en bra dag. Jag skulle ha kanonsvårt att byta mellan dag- och nattpass, kroppen skulle inte vilja anpassa sig så snabbt!

  2. Freja: Ja, det var en kanonbra dag. Normalt skulle jag varit ledig lite mer, men det har varit mycket övertid och speciellt den senaste veckan. I dag går jag på mitt vanliga schema som börjar med 6-18. Jag önskar att det blir lugnt, men i regel är det mycket veckobackuper som tar lång tid och vips är det enormt mycket larm eftersom så mycket annat blir försenat.

    Fast önska kan jag.

Kommentarer inaktiverade.