Röda skor

Jag blev förälskad i de här tantskorna. Från Clark, det borde göra dem lite mjukare och skönare. Passar fint till min nya klänning. Tål att funderas över.

Det här inlägget postades i Min klädkammare, Önskelista och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Röda skor

 1. Alex skriver:

  De är jättefina, och klänningen också. Jag är på jakt efter ett par röda skor till sommaren, då jag ska på två bröllop i juli. Fast jag måste avvakta med köp, eftersom jag kommer köpa klänning ca 2 veckor innan första bröllopet, det är ju så svårt att veta redan nu hur stor magen blir.

 2. EvaP skriver:

  Alex: Tack. Färgen under jag över, den ser annorlunda ut påå hemsidan. Men det känns som skor jag skulle älska och som passar till mycket så länge de inte är skrikigt röda – däremot vill jag ju inte att de ska vara brunröda.

  Kul med din mage! Puss.

 3. Maggan skriver:

  De är jättefina! Det är väl inga tantskor, supersnygga!

 4. AnnA skriver:

  Åh, fina. Älskar deras skor. Beställde precis en moccasko med kilklack från dem :)

 5. EvaP skriver:

  Maggan: Frågan är hur färgen ser ut i verkligheten, man jag tycker förstås också att de är suerfina.

  AnnA: Åhh…jag är spänd på att se om deras skor rymmer mina fötter. Inte på längden utan för att jag har breda fötter. Hoppas de passar.

Kommentarer inaktiverade.