Röda skor

Jag blev förälskad i de här tantskorna. Från Clark, det borde göra dem lite mjukare och skönare. Passar fint till min nya klänning. Tål att funderas över.

5 reaktioner till “Röda skor”

  1. De är jättefina, och klänningen också. Jag är på jakt efter ett par röda skor till sommaren, då jag ska på två bröllop i juli. Fast jag måste avvakta med köp, eftersom jag kommer köpa klänning ca 2 veckor innan första bröllopet, det är ju så svårt att veta redan nu hur stor magen blir.

  2. Alex: Tack. Färgen under jag över, den ser annorlunda ut påå hemsidan. Men det känns som skor jag skulle älska och som passar till mycket så länge de inte är skrikigt röda – däremot vill jag ju inte att de ska vara brunröda.

    Kul med din mage! Puss.

  3. Maggan: Frågan är hur färgen ser ut i verkligheten, man jag tycker förstås också att de är suerfina.

    AnnA: Åhh…jag är spänd på att se om deras skor rymmer mina fötter. Inte på längden utan för att jag har breda fötter. Hoppas de passar.

Kommentarer inaktiverade.