Regn

Regnet upphörde.

Och jag gav mig ut på promenad, när jag var i Gualöv började det regna igen. Fast det gör inget – nu är jag hemma och det väntar ett skumbad, en god middag (min allra godaste lasagne) och så slutet på en riktigt bra deckare. Må det inte vara doktorn som är mödaren, fast han ligger risigt till.

Kärlek!

2 reaktioner till “Regn”

  1. Åhh, nu tror jag jag vet vilken bok du läser… Är det doktorn som börjat data en från polisen? Jag tycker det kan vara skönt att vara ute i regn om jag har bra kläder och vet att jag sen ska hem så jag kan byta på mig varmt och torrt. Mindre kul om jag är på väg bort någonstans och sen får vara kall och blöt resten av dagen…

  2. Freja: Ja, det var den! Vilket slut, jag hade alrig kunna gissa det även om jag är rätt observant när jag läser.

    Jag har inga regnkläder, det får bli min nästa mission – efter klänningen hos Gudrun.

Kommentarer inaktiverade.