Grönt

Det är inte så här grönt överallt.

Men nu går det undan, jag vill att grönskan visar sig lite långsammare – det håller på att explodera här nere i Skåne. Ryssvärmen lyser med sin frånvaro men vinden har inte den isande kylan som bara för några dagar sedan.

I morgon är jag ledig.

Jag ska åka till Malmö och njuta av Starbucks på stationen, Gudrun, Åhlens, Kahls kaffe med mera. Det är lite kläder jag har kollat på webben, normalt brukar det varken passa eller se ut som jag trott så det blir enbart kaffe med säkerhet och resten får jag se hur det blir. Walle döps på lördag, jag tänkte öppna ett konto och sätta in pengar och sedan köpa en liten sak.

Så får det bli.

Nu ska jag fortsätta läsa en deckare som jag påbörjade i dag, det är Anna Jansson och hennes Maria Wern.

Kärlek!

2 reaktioner till “Grönt”

  1. Ha en strålende dag i Malmö i morgen, høres ut som om det blir en topp dag! Håper klærne er slik du ser dem for deg! :)

Kommentarer inaktiverade.