Röd

Jag köpte den röda klänningen från Grudrun.

I katalogen såg den lite mörkrosa ut, men den är faktiskt tomatröd. På Åhlens köpte jag en vit fin-jacka som jag tänkte ha till den klänning jag ska ha på dopet på lördag – men jag får ge mig för det var inte speciellt fint ihop. Det får bli den rosa fin-bolero-jeans-jackan vilket inte är fy skam.

Nu njuter jag av kaffe.

Ett besök på Kahls kaffe blev som vanligt mina två favoriter (Kenyanska AA-bönor och franskrostat), en sort som den bakom disken får välja och så en påse till min favoritman på jobbet (jag skickar den med internposten och det doftar alla gånger genom den där fula bruna påsen). Totalt ett kilo kaffe till en kostnad av 335 kronor, dyrt men det är min lyx i vardagen och det varar länge och jag förvarar dem i burkar för att de ska hålla.

Starbucks? Ähhh…det var mycket kaffe, de är inte snåla, men det smakade inte bättre än det jag gör här hemma. Bra, då vet jag det. Nu ska jag njuta av mitt eget kaffe innan jag bara fortsätter att mysa här hemma.

Kärlek!

PS Knappen på sidan av klänningen ska jag sprätta bort, den är till för att man ska kunna hissa upp och binda fast den på ena sidan – inte vet jag varför, det anses kanske snyggt?

4 reaktioner till “Röd”

  1. Tinto: Du kan se på Gudruns hemsida, det är en sorts tamp på insidan av klänningen som man ska hasa upp ena sidan. Jag vet inte hur de hade tänkt. Modernt? Jag hoppar i alla fall över det.

  2. Tinto: Lite lurigt. Den gula i samma modell hade de inte inne. Nåja, detä r fint med hallonröd också.

Kommentarer inaktiverade.