Gröning

Jag hade aldrig köpt den här koftan.

Om inte jag var desperat för att få ihop det hela. Nu är jag superdnöjd. Tyvärr lyckas jag inte få min kamera att visa hur koftan hör ihop med klänningen, men det är Almia som tillverkat båda och jag skulle tro att tanken fanns hos dem långt för min tröga hjärna fick ihop det.

Efter jobbet idag trampade jag till Ica.

Det var tomt i kylen. Nu är det nästan lika tomt, ibland är det svårt att hitta på något att äta. Nåja, svenska tomater klingar gott och strax ska jag fixa lite te och äta en smörgås. I kväll blir det lite av varje bland annat ska jag fixa mina naglar och fötter. Det är kvalité för mig att ha korta välformade naglar och mjuka fötter.

Kärlek!

3 reaktioner till “Gröning”

  1. Det ser härligt somrigt ut! Ibland är det inte det man själv tänker sig som är det bästa köpet. Jag har en väninna som ibland följer med mig och shoppar, och hon föreslår alltid nått helt annat än jag tänkt mig, och sen visar det sig passa helt perfekt på mig… Fast numer shoppar jag inte i egentlig mening längre, så det var längesedan hon kom med några förslag…

  2. Scylla: Ahh…det ska jag göra. I morgon.

    Freja: Jag känner mig supernöjd och har ingen önskan om något, allt är så bra. Fast det är klart…när jag cyklade hem från mina föräldrar idag kolla jag i skylten på butiken där jag köpte klänning och kofta och de hade en ny outfit som var superfin. Jag får extrapengar i slutet av den här månaden och jag undar om jag inte tar en del av dem och shoppar mer för.. ;)

Kommentarer inaktiverade.