Sol

Jag önskar mig inget.

Det var nog så jag tänkte i veckan. Allt var ok, jag kände att i klädväg var det ok, jag har koll på min ekonomi och kommit igång att spara, Sara och hennes familj mår bra, mina föräldrar redar sig och jag har ett jobb och bor mycket bra. Vad mer kan jag önska mig? Det finns helt enkelt inte mer. Jag är nöjd.

Ok, jag funderar på en kaffemaskin.

Men det är inget som jag tränktar efter utan mer som en fråga till mig själv ”ska jag”? Fast när solen strålar som de senaste dagarna kan jag känner en rastlöshet och jag önskar och jag känner att min längtan efter en trädgård är stor. Istället får jag göra min balkong till en oas och på fredag ska jag och B köra runt till olika handelsträdgårdar för att inhandla till min pyttebalkong.

Den ska bli fin.

Det ska blir min oas. Minsann. Jag tänkte köpa en stor kruka och en murgröna eller något annat som klättrar och inte kräver speciellt mycket, jag hoppas på några engelska pelargonier trots att jag inte har något ställe att låta dem övervintra på och så en skön stol på det. Det känns…ja, sådär.

Nu ska jag gå till återvinningsstationen.

Alldeles i närheten ligger Ripps som har den snygga klänningen i skylten, jag ska gå dit och titta. När jag kommer hem blir det kaffe, dagens njutning.

Kärlek!

9 reaktioner till “Sol”

  1. Scylla: Jag vet inte, det var min första tanke – att det är lama-ungar, jag vet att det finns ett annat sorts djur som jag inte minns namnet på som är lätt att missta för lama. Jag återkommer i frågan (ska resonera med min kunniga kollega).

Kommentarer inaktiverade.