Skyltfönstret

På väg hem från återvinningen.

Cyklade jag till Ripps och möttes av min favorit-expedit. Anledningen var att jag såg ovanstående kläder i skylten i går och jag funderade på vad det kunde kosta. Ja – det var dyrt. Det är inget som jag kan köpa den här månaden och det är bra för då kan jag fundera och gör inget dumt köp. Risken finns att det är borta när jag har pengar i slutet på månaden, men den risken får jag ta.

Klänningen har små korta ärmar.

Det gillar jag. Stora fickor och så kavajen som passar till både årets sommarklänning (den jag hade på dopet) och till förra årets klänning. Priset? Ja, en billig weekendresa. Fast nu är det ju så att jag inte reser. Haha!

Nej, nu ska jag njuta av kaffet och leta recept på gifflar.

Puss och Kärlek!

9 reaktioner till “Skyltfönstret”

 1. Om det inte är kvar var det inte meningen att du skaulle ha det – så brukar jag tänka när jag inte kan bestämma mig med en gång. (Det kan jag sällan, och det är ju bra, för det blir billigast!)
  Av de tre plaggen tycker jag bäst om jackan.

 2. Tinto: Jackan är lite kavaj-aktig och passar bra till det jag har köpt tidigare. För övrigt resonerar jag som du och det är på tok för mycket pengar för att göra dum-snabb-köp nu när jag ändå inte har speciellt mycket pengar.

 3. Jeg ville gått for jakken og kjolen (klänningen) og heller lett etter liknende bukser på f.eks HM eller KappAhl, i hvert fall hvis jeg hovedsakelig skulle hatt dem under resten. Tipper en da i hvert fall sparer litt :)

  …og hvis klærne er utsolgt når du har penger er det jo bare å ta rede på merket og spane det inn andre steder, det hadde i hvert fall jeg gjort :) … selv om jeg sikkert burde vært fornuftig som Tintomara og tenkt at det ikke var meningen at jeg skulle ha det ;)

 4. Merete: Jag skulle tro att du har helt rätt. De säljer ju Almia även i K-stad så – ja, det ordnar sig.

  Heidi: Det är mycket ”Eva” över den klänningen, fast jag funderar på om det är en klänning eller en tunika – en klänning hade känts bättre.

 5. Merete: Ja, det är den men den ser för kort ut för mig för att kallas klänning. Sygg är den i alla fall.

 6. Jag säger tunika då den är så kort och kombon tunika, byxa och jacka är ursnygg

 7. Bonita: Det är superfint! Du har god smak! Nåja, det är ju genom ett skyltfönster men jag tror att man kan ändå ana hur det ser ut.

  Kavajen kan jag ha till mycket annat och byxorna också för jag har en några tunikor som skulle passa mycket bra till. Tunikan är liksom – ja, jag gillar det där randiga och den lilla ärmen, den känns jordnära och trygg. Ah…jisses, jag talar om kläder. Haha!

  Puss på dig, Bonita!

Kommentarer inaktiverade.