Önskelista

Sommar för mig innebär fina fötter med målade tånaglar.

Jag har i och för sig alltid välvårdade fötter, vilket mycket beror på att jag sover godare natten efter ett fotbad. Tånaglarna blir frekvent målade under sommarhalvåret, det är snyggt till sandaler och sandaletter.

Platåskor är bekväma.

Jag önskar mig några till den kombination som jag kikade på igår (för vem lurar jag, det är väl ganska troligt att jag köper de där kläderna  i slutet av mångaden), helst en kilklack med massor av remmar. Jag provade ett par sådana här i Bromölla men tyvärr var sista remen fram för stor och fötterna gled framåt. Det är viktigt att det är rätt storlek och att foten passar skorna.

Nåja, det finns andra jag önskar mig.

Som de svarta platå från Carin Wester, det är bara en hake med dem – de kostar nästan 2500. Skulle någon trots priset börja älska dem heter de Perdita och finns på Brandos.se.

Sandalerna är från Scholl.

Scholl är underbara om än lite dyra, fast de är värda det. Vita sandaler med glitter på till glada fötter är snyggt. De kostar ungefär sexhundra och heter Calyx. Själv har jag ett par svarta, enkla, från Scholl. De köpte jag när jag gick massage-kursen. Fast lite glitter skadar inte och jag har ju ändrat mig en aning sedan dess. Känns det som.

De blommiga gillar jag för det är lite vallmo över dem.

De kommer från Blowfisch och kostar 800, finns på Brandos.se och heter Gipsy. Äh…jag kan önska mig, inte sant? Ibland önskar jag mig en rik karl att älska, någon som jag kan dela utgifterna med för att få mer pengar över till lyx. Fast jag klagar inte, jag tycker jag har det riktigt bra och det viktigaste är att jag sparar enligt mina egna reglar.

Nu ska jag till köket, där väntar cruissanter med sylt som jag precis plockat ut från ugnen.

Kärlek!

2 reaktioner till “Önskelista”

  1. Fina skor! Jag har så otroligt fula tår, förstörda av flera års fotbollsspelande i för smala fotbollsskor, så jag har aldrig skor med öppen tå. Dessutom bränner jag mig så lätt att om jag skulle ha sådana skor skulle jag vara tvungen att komma ihåg att smörja in även fötterna… Det har hänt att jag bränt hela ovansidan på fötterna till en illröd färg, och då funkar inga skor alls… Så gått det låter med Croissanter och sylt, mums!

  2. Freja: Croissanter – ett halvt kilo smör.

    Jag läste någonstand att de som dansar balett inte heller gärna visar sina tår. Själv har jag stora fyrkantiga fötter, men jag filar och smörjer in dem och målar naglarna. Det kom mig att fundera på vad jag gillar med min kropp, jag ska fundera på det. Istället för att fokusera och försvara mig mot inbillade fiender (?) kan jag försöka hitta något bra.

Kommentarer inaktiverade.