Blommor

Idag tar jag den blommig klänningen.

Jag ska köpa blommor till min balkong och vad passar bättre? Sedan var det tänkt att fredagskvällen skulle bestå av att plantera och fixa men istället kommer Sara och hennes familj så det blir handla och laga mat.  Nåja, blommorna klarar sig väg till de har åkt hem.

Håll en tumme att jag lyckas få till det på balkongen. Det blir mycket slit med antagligen flera stora krukor och jord till det. Tursamt att jag slipper ta det på cykeln i alla fall.

Kärlek!

 

3 reaktioner till “Blommor”

  1. Mysigt med besök av dotter,svärson och barnbarn.
    Kram och ha en alldeles underbar dag/ Maggan

  2. Jag är övertygad om att du får det fint på balkongen. Själv ska jag satsa på såna där ytterkrukor man kan hänga på balkongräcket och enkla blommor att sätta i. Jag har inget trädgårdsintresse. Det bara är så.

    Och fin kombo du fått till på bilden ovan.

  3. Maggan: Tack!

    Bonita: Tack, Bonita! Jag tänkte jag skulle få en prunkande oas, först fick jag lite ågren för att jag spenderat så mycket pengar på krukorna, men nu känns det bra.

Kommentarer inaktiverade.